Harembroeken voor dames30

Je hebt alle producten uit de categorie Harembroeken gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Broeken

Harembroek: zit lekker en staat geweldig

De harembroek is weer helemaal terug van weggeweest. Het is een broek die zich vooral kenmerkt door comfort. Je hebt namelijk veel bewegingsvrijheid, omdat het kruis lager zit dan bij normale broeken. Daardoor ga je ook op een andere manier bewegen, waardoor je er relaxed en zelfverzekerd uitziet. De hedendaagse harembroeken zijn geïnspireerd op de klassieke modellen. Die originele harembroeken zijn net iets té relaxed voor dagelijks gebruik, maar hun moderne variant is geweldig. Comfortabel en trendy, dus ideaal als vervanger voor je jeans. En je zult zien: je gaat er steeds vaker één dragen!

Kleurrijke prints, luxe stoffen, hippe afwerkingen

Een harembroek heeft oorspronkelijk een elastiek om de enkels. Sommige modellen hebben dat inderdaad, maar andere lopen simpelweg smal naar onderen toe. Doordat ze om de heupen ruim vallen, geeft dat hetzelfde effect. Een harembroek is gemaakt van een soepel vallende en enigszins luxe stof. Denk aan stoffen die een beetje op zijde lijken, om de broek ook een luxueuze uitstraling te geven. Er zijn ook nonchalante harembroeken van katoen, vaak met kleurrijke en etnische prints, of gewoon met een effen kleur. Sommige zijn afgewerkt met een versiering in de taille in de vorm van een geknoopte ceintuur of een geborduurde band. Keuze te over dus.

Creëer de mooiste outfits met een harembroek voor dames

Hoe combineer je zo’n broek? Als je gaat voor de hippie look, dan kun je hem bijvoorbeeld dragen met een effen T-shirt of een gebreid truitje. Een harembroek kun je ook 'opwaarderen' door er een kort chique jasje op te dragen of een bijpassende blouse. Belangrijk is dat deze niet over de heupen valt, want de taille moet geaccentueerd worden. Een zwarte harembroek is daarom altijd erg stijlvol. En een model met veel kleuren is dan weer perfect voor elke gelegenheid waarbij je gewoon jezelf wilt zijn. Wist je bovendien dat dansers houden van harembroeken? Ze zijn de perfecte danskleding, omdat je je dan helemaal vrij en soepel kunt bewegen. Wil je dus comfortabel gekleed gaan, maar er toch trendy en origineel uitzien? Ga dan voor zo’n moderne harembroek.