SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5

Pyjamashorts voor dames49

Je hebt alle producten uit de categorie Pyjamashorts gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Nachtmode

Pyjama shorts: comfortabel en trendy tijdens de nacht

Pyjama shorts zijn een trendy en comfortabel alternatief voor standaard nachtmode. Niks geen ruimvallende hobbezakken in saaie kleuren maar getailleerde pyjama's in prachtige kleuren en prints. Daar voel je je prettig en verleidelijk in. En pyjama shorts draag je echt niet alleen in bed. Deze mode is ook perfect voor tijdens een ontbijtje met je lief of een dagje bank hangen en televisiekijken. Het voordeel van shorts is dat je ze eigenlijk zo goed als altijd kunt dragen en ze iedereen staan. Dus waarom zou je slechts één pyjama short kopen? Schaf er juist een paar aan. Zo kun je mixen, matchen en afwisselen. En met een ruim assortiment koop je zo ook al je favorieten.

Korte nachtmode: cool tussen de lakens

Pyjama shorts draag je voornamelijk in de warmere maanden. Niks is immers fijner dan blote benen onder de lakens. En met een materiaal als katoen voel je je helemaal fijn. Deze stof is ademend, absorbeert vocht en voelt prettig aan op je huid. En de warmte wordt gereguleerd waardoor je niet alleen cool maar ook koel blijft 's nachts. Een prima alternatief is jersey, een fijn gebreide stof die zeer aangenaam zit. Ook in het najaar en tijdens de winter is een pyjama short zeer draagbaar. Kies in dat geval wel voor een model met driekwart pijpen. Een pyjama draag je natuurlijk ook voor het comfort. Veel shorts hebben gelukkig een normale snit met pijpen die, afhankelijk van hun lengte, genoeg ruimte laten om de (boven)benen heen.

Pyjama short: gave kleuren en prints

Lekker een dagje bank hangen in je pyjama. En dan krijg je onverwacht bezoek. Balen! Maar voor je stijl hoef je niet te vrezen want je ziet er met een kleurrijke pyjama short en bijpassende of effen top prima uit. Een klassieke subtiele streep of ruit in lichte pasteltinten heeft een tijdloze look terwijl je met een short met grafische print juist jouw eigenzinnige kant toont. Een short bezaaid met kleurige sterren tegen een donkere achtergrond heeft iets mysterieus en grappigs tegelijk. Ben je sportief, dan kies je een short met een band van sweatstof en ben je een heuse romanticus, dan ga je voor pyjama shorts met lieve details als strikjes, kant en bloemetjes.