Zwangerschaps jassen & vesten84

Je hebt alle producten uit de categorie Zwangerschaps jassen & vesten gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Positiekleding

Zwangerschapsjas: jouw buik warm en beschermd

Ook tijdens je zwangerschap kom je natuurlijk graag trendy voor de dag. En dat kan zeker met een mooie zwangerschapsjas of vest. Net als andere positiekleding is een speciale jas wanneer je zwanger bent een must. Je bent echt niet verplicht om een vormloze jas te dragen die tig maten te groot is. Een zwangerschapsjas biedt het comfort waarnaar jij op zoek bent wanneer je een kindje verwacht, in combinatie met de hippe stijl van een gewone jas. En het maakt niet in uit in welk seizoen je zwanger bent want positiejassen koop je voor elk jaargetijde. Gewatteerde modellen draag je tijdens het najaar en de winter. In het voorjaar en eventueel de zomer kies je voor dunnere exemplaren of een tussenjas/vest. Zo blijf je zelf warm en is ook jouw aanstaande zoon of dochter goed beschermd bij allerlei weersomstandigheden.

Positie jas: ga voor comfort

Wanneer je buik begint te groeien en je gewone jas niet meer dicht gaat, is het tijd om een zwangerschapsjas te kopen. Mogelijk twijfel je dan of je niet gewoon een nieuwe jas zal kopen die een paar maten groter is. Maar het is toch het beste om een positiejas aan te schaffen. Deze jassen zijn sowieso een stukje elastischer waardoor je er veel makkelijker in beweegt. Daarnaast zijn positie jassen gemaakt voor een groeiende buik. De jas is in de wijdte verstelbaar en groeit met je mee. Ook kun je de jas in de taille aanpassen. Verder zijn zwangerschapsjassen gemaakt van hoogwaardige materialen die je beschermen.

Jassen tijdens de zwangerschap: waar let je op?

Zeker wanneer je zwanger bent tijdens een (strenge) winter is een positiejas geen overbodige luxe. Maar hoe kies je nu de juiste jas? De pasvorm is belangrijk. Kies een jas die voldoende ruimte laat voor een groeiende buik. Een jas met een ceintuur of een koord kun je na de zwangerschap ook nog dragen. Zo heb je er langer plezier van. Kijk bij het shoppen ook naar het materiaal en natuurlijk de stijl. Bedenk verder hoeveel je ongeveer wil uitgeven aan de jas en wanneer de baby komt. Als je gedurende de hele winter zwanger bent, koop je immers een andere zwangerschapsjas dan wanneer je eerder bent uitgerekend.