Zwangerschaps badmode73

Je hebt alle producten uit de categorie Zwangerschaps badmode gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Positiekleding

Positie badkleding: trots op die zwangere buik

Wanneer je zwanger bent, is niks fijner dan bewegen in het water. Dus heb je goede positie badkleding nodig. Dit is een must have voor aanstaande mama's die graag zwemmen of mooie zwangere dames die het liefst zon en strand opzoeken. Positie badkleding is er in verschillende varianten. Je hebt prachtige bikinitops en -broekjes, maar ook elegante badpakken en hippe tankini's. De collectie is ruim opgezet en biedt zowel badmode in neutrale kleuren als zwemkleding in prachtige designs en met in het oog springende details. Blijf je tijdens de zwangerschap graag actief en ga je veel zwemmen? Koop dan sowieso een positie badpak. Daarin beweeg je makkelijk door het water. Eventueel kun je die afwisselen met een trendy bikini waarin je langs de boulevard kunt flaneren.

Badkleding voor zwangerschap: het zit altijd lekker

Zwangere waterratten en zonaanbidders weten dat een gewone bikini of badpak niet het draagcomfort biedt dat je nodig hebt voor je buik en buste. Net als bij gewone badkleding is positie badkleding gemaakt van polyamide, een kunstvezel die erom bekend staat zijn vorm te behouden en snel te drogen. Maar verder houden de vergelijkingen met gewone badkleding zo'n beetje op. Positie badkleding houdt namelijk rekening met je veranderende lijf. De bandjes van de bikini's, tankini's en badpakken zijn veelal verstelbaar en er zit in de stof rond de buik een extra drapering zodat de badkleding mee rekt met je buik. De bikinibroekjes hebben bovendien vaak elastische inzetstukken en bieden ondersteuning onder de buik.

Positie zwemkleding: waarop je moet letten

Kies je positie zwemmode, dan telt maar één ding: waar voel je je prettig in? Badpakken bedekken de hele buik. De gulden middenweg is een tankini. Daarmee heb je de hippe pasvorm van een bikini en de camouflage van een badpak. Wil je je buik graag laten zien? Dan kies je natuurlijk voor een bikini. Je shopt dan een zwangerschapsvariant omdat je eigen bikini niet goed meer past en niet voldoende ondersteuning biedt voor je groeiende buik en borsten. Dames die last hebben van striae, kiezen voor badmode die dit bedekt. Je wil immers niet verbranden. Dit kun je voorkomen door een hoogsluitend bikinibroekje of een model met langere pijpen te kopen. Verder geef je jouw positie badkleding extra stijl door een mooie pareo te dragen die de look helemaal afmaakt.