Zwangerschapsjurken858

Positiejurk: comfortabel en trendy zwanger

Het woord positiejurk stond vroeger gelijk aan grote lappen stof die als een tent om je heen hingen. Gelukkig koop je tegenwoordig zeer trendy zwangerschapsjurken waardoor je ook tijdens je zwangerschap goed gekleed gaat. Het fijne van een positiejurk is dat je er comfortabel in beweegt. En je lichaamstemperatuur wil nog wel eens verschillen door de razende hormonen. Dan is een zwangerschapsjurkje ideaal want die is zeker in de warme maanden heerlijk luchtig. In de koelere maanden is jouw jurk perfect voor de laagjes look. Verder zijn er tal van verschillende stijlen. Ga je voor een sportieve uitstraling of kies je juist voor elegant en zakelijk. En wanneer je houdt van romantisch kies je voor een positiejurkje met kant of fraaie borduursels.

Zwangerschapsjurk: ideaal voor jouw rondingen

Wanneer je zwanger bent, hoef je natuurlijk niet je hele garderobe te veranderen. Maar een positiejurk is echt aan aanwinst. Je kunt hiermee namelijk die prachtige nieuwe rondingen laten zien. Zwangerschapsjurkjes worden veelal gemaakt van stretch materiaal. Dat rekt mee met een groeiende buik maar veert ook weer terug. Daarom kun je veel positiejurkjes al vroeg in de zwangerschap en ook nadat de baby is geboren dragen. Dat is de investering dus zeker waard. Bovendien is de taille verstelbaar met een lint of koord. Deze zwangerschapsmode wordt gemaakt van hoogwaardige materialen als katoen, viscose, nylon en polyester. Dit zijn stoffen die lang mee gaan, hun kleur en pasvorm behouden na tig van wasbeurten en prettig aanvoelen.

Positiekleding of jurk kopen: succesvol zijn

Op een gegeven moment ontkom je er niet aan. Dan zul je tijdens je zwangerschap positiekleding moeten kopen. Gelukkig is dat een leuke zoektocht want er zijn tal van prachtige zwangerschapsjurken die je helemaal kunt stylen naar jouw smaak. Waar je op moet letten is de pasvorm. Kies jurkjes die elastisch zijn of juist een wikkel-look hebben. Die jurken kun je namelijk de hele zwangerschap aan en pas je daarna ook nog. Verder is het een kwestie van kiezen. Draag je jurkjes graag op je werk? Wissel dan neutrale designs af met jurkjes met opvallende accenten. Zo kun je goed mixen en matchen met vesten, blazers, accessoires en schoenen. Een andere stijlregel is: kijk naar de maat. Bij twijfel kun je voor één maat groter gaan dan normaal wanneer je een positiejurk koopt maar meer is echt niet nodig.