Enkelsokken voor dames153

Enkelsokken, onmisbaar accessoire bij de huidige trends

Herinner jij je het moment dat de blote enkel zijn intrede deed? Ongetwijfeld wel, het is immers nog niet zo lang geleden dat hippe city boys & girls in groten getale hun broekspijpen oprolden en begonnen te ‘flanken’: een streepje of een heel stuk enkel tonen. Dit nieuwe verschijnsel had zijn impact op verschillende gebieden. Om te beginnen werden de broeken zelf korter, denken we maar aan de nieuwe generatie chino’s die intussen helemaal is ingeburgerd. Verder kregen sneakers een nog prominentere plaats dan ze al hadden, ze waren immers nog beter zichtbaar dan voorheen. Maar last but not least moest je plots beginnen nadenken over je sokken! En dus kwamen de producenten met kortere exemplaren op de proppen: enkelsokken.

Vind nu je favoriete paar Enkelsokken!

Sokken zijn er natuurlijk in alle maten, kleuren en lengtes. Kanten kousjes zijn weer helemaal terug, gestreept kan ook, kniekousen worden volop geshowd en ga zo maar voort. Het enige wat waarschijnlijk nooit opnieuw hip wordt, zijn witte sokken in sandalen. Of je dus voor enkelsokjes kiest, die maar net boven je sneaker uit komen piepen, of langere sokken die je trots aan de buitenwereld toont, hangt helemaal van jou af. Alles kan! Scrol gewoon even door het aanbod voor dames en voeg de items van jouw keuze toe aan je laatste bestelling. En natuurlijk shop je al je kousen, sokken en panty’s bij About You tegen zachte prijsjes.

Comfort aan de vrouwenvoet

Sommige dames schieten zo hun sneakers aan, zonder sokken dus. Ieder zijn ding natuurlijk, maar volgens ons is het toch een beter idee om net wél een sokje aan te trekken. Daar zijn meerdere redenen voor. Om te beginnen is er het draagcomfort: je creëert een kleine buffer tussen je schoen en je voet, en dat maakt een heel verschil wanneer je de hele dag door rondloopt. Die buffer vangt trouwens ook het zweet op. Want ja dames, wees eerlijk, een beetje zweten doen we allemaal, toch? Falkes Invisible model zet volop in op een aangenaam gevoel aan je voeten. De effen jersey enkelsokken zijn licht elastisch, zitten meteen goed en je wast ze zo mee met de rest van je kleding. Verwen je voeten dus niet alleen met een sessie bij de pedicure, zorg ook voor comfy sokjes of kousjes!