Golfkleding: perfect voor zowel ijskoude dagen als broeierig heet weer

Golfkleding is niet alleen vereist voor het merendeel van de courses, maar is ook veelzijdig en belangrijk voor je spel zelf. Een voordeel van golfkleding is dat je die kunt aanpassen aan het weer waar je die dag mee te maken hebt. De kledingcodes voor golfbanen bieden genoeg ruimte om je altijd aan de regels te houden, of het nu ijskoud of broeierig heet is. De juiste golfkleding houdt je comfortabel en kan leiden tot meer succes in je spel. Of het nu gaat om een rok en een coltrui op een warme dag of een broek, een trui en een regendicht jasje op een koude dag, je zult je in golfkleding voor dames uitermate comfortabel voelen.

Golfschoenen in verschillende stijlen

Golfschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de golfkleding van een golfer, onder meer vanwege de functionaliteit en stijl. Ze bieden veel houvast tijdens je swing en tijdens het lopen. Omdat golfschoenen in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, zijn ze gemakkelijk te combineren met elke outfit die je draagt. Je kunt elke functionele stijl kiezen die aan jouw behoeften voldoet. Naast golfschoenen zijn op de golfbaan hoeden haast onmisbaar. Op een warme dag houdt een stijlvolle hoed een beetje warmte weg van je hoofd en houdt hij de zon uit je ogen. Bij regen biedt een waterdichte hoed uitkomst. Uiteraard kan een mooie hoed met brede rand of een vizier je gezicht beschermen tegen de schittering van de zon.

Polo met pittige skort voor een frisse combinatie

Om je golfswing goed uit te voeren, heb je golfkleding nodig waarin je armen, benen en romp vrij kunnen bewegen. Functionaliteit hoeft echter niet ten koste te gaan van stijl. Een modieuze, preppy, frisse en unieke combinatie creëer je met een polo met korte mouwen of een V-hals sweater en een pittige, rekbare skort met gedurfde patronen en felle kleuren. Heb je toch liever een topje met korte mouwen, gecombineerd met een zeer flatterende straight skort? Op de baan val je in ieder geval op in een stijlvolle minishort met frisse kleuren, gecombineerd met een bijpassend mouwloos shirt. Draag er lichte, comfortabele en professioneel ogende golfschoenen bij je maakt met je stijlvolle golfkleding zowel op als buiten de baan een statement.