Bomberjacks voor dames648

Het bomberjack: een trendy en veelzijdige tussenjas met pit

Het veelzijdige bomberjack is een fijne toevoeging aan ieders garderobe. Het is het ideale item, wanneer je er niet zeker van bent of je al zonder jas naar buiten kunt en het past bovendien bijna overal bij. Dankzij het edgy karakter van het model ligt een stoere look voor de hand, maar door te kiezen voor een jasje in een zachte pastelkleur of met een vrolijke (bloemen)print kun je juist ook heel vrouwelijke outfits creëren. Met een jasje als het bomberjack geef je je outfit net even iets meer pit, wat je stijl ook is.

Een bomberjack voor elk seizoen

Het korte bomberjack is er in veel verschillende kleuren en van uiteenlopend materiaal, zodat je met dit jasje diverse looks kunt creëren voor verschillende seizoenen. De stoere variant van nylon of polyester in kleuren als zwart of kaki is misschien wel de bekendste. Hij is ideaal voor een casual herfst- of winterlook, want sommige bombers zijn heerlijk warm gevoerd. Minder basic, maar net zo stoer en warm, is een exemplaar van faux fur. Het bomberjack voor dames is daarnaast ook een heel geschikte tussenjas die je kunt dragen wanneer de lente aanbreekt, mits je voor een vrolijke variant van een dunnere stof kiest. Er zijn genoeg bombers in pasteltinten als zachtroze en met kleurrijke stijlvolle prints, die je helpen aan een frisse voorjaarslook.

Creëer stoere en vrouwelijke looks met het bomberjack

De bomber is zo veelzijdig dat je dit item zonder al te veel nadenken over vrijwel elke outfit aan kunt trekken. Draag je bijvoorbeeld vaak skinny jeans en trendy witte sneakers? Een bomberjack maakt deze outfit net even stoerder. Maar ook als je een uitgesproken vrouwelijke stijl hebt, kun je met dit jasje uit de voeten. Een stijlvol leren bomberjack kun je bijvoorbeeld heel gaaf combineren met een jurkje of een rok en een getailleerde top en een paar hakken. Afhankelijk van de stijl van de items die je kiest, kun je zo hele sexy, feestelijke of zelfs zakelijke looks creëren. Het bomberjack heeft vele gezichten!