Bodywarmers voor dames667

Bodywarmer: een slimme verwarmer

Bezige bijtjes kunnen niet zonder een bodywarmer. Dit praktische kledingstuk is ideaal voor mensen die veel buiten zijn en graag de handen uit de mouwen steken. Doordat je romp warm gehouden wordt terwijl je armen vrij zijn, biedt een bodywarmer je lekker veel bewegingsvrijheid. Ben je een buitensporter of werk je vaak buiten? Kies dan een gevoerde bodywarmer voor dames met een kraag die hoog sluit. Sommige rompwarmers hebben een teddy voering. Dat is heerlijk warm en staat ook nog eens erg knuffelig.

Jas zonder armen

Er zijn tegenwoordig veel modellen bodywarmers verkrijgbaar, waardoor je ook qua stijl alle kanten op kan. Het bekendst is het warmgevoerde model van gladde stof. Vaak is de buitenkant van polyester, waardoor koude wind op afstand wordt gehouden. Een bodywarmer sluit je meestal met een rits. Voor extra warmte kies je een model met een hoge kraag en eventueel een capuchon. Veel modellen komen ongeveer tot op de heupen, maar langer is ook mogelijk. Van nature zien bodywarmers er sportief uit, maar je kan ook denken aan modieuze modellen, zoals een gebreid model dat tot aan je knieën komt. Verder kan je denken aan wikkelvesten, poncho's en modellen van verrassend materiaal als imitatieleer, wol en faux fur. Zolang er geen mouwen aan zitten is het een bodywarmer!

Tips voor het onderhouden van je buitenkleding

Als je je vaak inspant in je bodywarmer is het fijn om hem regelmatig te luchten en eens in de zoveel tijd te wassen. Lees altijd eerst het wasvoorschrift, zodat je voorkomt dat de vulling samenklontert. Van een aantal regels kun je altijd uitgaan. Probeer zo min mogelijk de wasmachine te gebruiken. Hang je bodywarmer voor het open raam of lekker buiten en hij frist al lekker op. Eventuele vlekken behandel je met een speciale vlekkenverwijderaar en als je wast, doe je dat op 30 of 40 graden. Je kan er ook voor kiezen je bodywarmer eens per jaar te laten stomen bij de stomerij.