Leren jassen voor dames1,186

Leren jas: een tijdloze klassieker

De leren jas is een van de meest klassieke items van de modewereld. Dat is niet voor niets, want deze jasjes staan altijd mooi en kunnen met talloze outfits gecombineerd worden. Oorspronkelijk hoorden leren jasjes vooral bij stoere bikers, maar tegenwoordig kan iedereen deze stijlvolle items dragen. Een leren jas voor dames is over het algemeen wat dunner en getailleerd. Hierdoor ogen deze stoere jassen niet te groot en kan je gewoon je vrouwelijk vormen accentueren met deze stijlvolle items. De klassieke leren jas komt tot halverwege je heupen, maar tegenwoordig kan je ook een leren trenchcoat kopen die wat langer is.

Het traditionele leren jack

De populariteit van de leren jas komt natuurlijk niet vanuit het niets. Dit item is namelijk ontzettend veelzijdig en hoort daarom bij de belangrijke basics die je in je kast moet hebben hangen. Een leren jas draag je traditioneel gezien in combinatie met een spijkerbroek en een wit T-shirt. Deze look raakt nooit uit de mode en ziet er altijd stoer en opvallend uit. Vind je het leuk om je vrouwelijk te kleden en ben je op zoek naar een stoer element in je outfit? Combineer de leren jas dan met een jurkje. Zo is je outfit de perfecte combinatie tussen vrouwelijk en ruig. Je maakt de look vervolgens af door een paar stoere enkellaarsjes met een hak aan te doen.

Een originele leren jas voor dames

Vind je het leuk om te experimenteren met kleding? Dan is een simpele zwarte leren jas misschien niet je favoriete keuze. Dit item is namelijk vrij eenvoudig en valt tegenwoordig niet meer op. Ben je op zoek naar een originele draai aan deze klassieker? Dan kan je een gekleurd exemplaar overwegen. Tegenwoordig worden er jassen gemaakt in opvallende kleuren zoals roze, rood en blauw. In dat geval is het leren jasje echt het focuspunt van je outfit. Zorg er dan ook voor dat de rest van je look vrij neutraal is. Een simpele spijkerbroek en een eenvoudig shirtje zijn de perfecte basis voor een leren jas in unieke kleuren.