Maxi rokken644

De maxi rok is vrouwelijk en elegant

De maxi rok is een heel vrouwelijk item waar je leuk mee kunt spelen. Deze lange rokken kunnen namelijk met allerlei soorten kleding gecombineerd worden. De look van je maxi rok bepaalt voor een groot deel of je outfit casual of chic wordt. Een lang model met veel plooien en een zwierige stof leent zich het beste voor een elegante outfit met hakken, sieraden en een subtiel topje. Een model met een opvallende print is perfect voor in de zomer en een maxi rok gemaakt van denim ziet er automatisch heel stoer uit.

Creëer een feestelijke outfit met maxi rokken

De maxi rok is een goede basis voor een elegante outfit. Dit item is een goed alternatief voor een chique avondjurk. Voor een belangrijk evenement kan je een extra lange maxi rok uitzoeken die tot op je enkels valt. Zoek in dat geval wel een model uit in een relatief rustige kleur, aangezien je daarmee makkelijker kunt mixen en matchen. Daar deze lange rokken zo zwierig zijn, is het verstandig om ze te combineren met een strakker topje. Maak de outfit compleet door een paar hakken onder de rok te dragen. Is de top van je outfit vrij rustig? Dan kan je ook een opvallende ketting dragen die je hele look meteen naar een hoger niveau tilt.

Lange rokken voor een casual look

Je zou misschien verwachten dat een maxi rok alleen geschikt is voor een chique outfit, maar niets is minder waar. Deze items zijn ook perfect voor een stoere casual look. In dat geval maak je combinaties die er net wat uitdagender en opvallender uitzien. Zo kan een kleurrijke, lange rok prima gecombineerd worden met een basic T-shirt. Stop het shirt in de rok en je hebt meteen een coole look gecreëerd. Een maxi rok hoeft niet in combinatie met hakken gedragen te worden. Stoere sneakers staan heel speels onder deze lange rokken. In de zomer kan je voor een bohemian look gaan met een zwierige maxi rok, comfortabele sandalen en veel vrolijke accessoires.