Leren rokken265

Leren rok: stoer en vrouwelijk

De leren rok is een item waarmee je een statement kunt maken. Deze kledingstukken zijn dan ook bedoeld voor vrouwen die het leuk vinden om te experimenteren met hun stijl. Je kunt zelf bepalen wat de uitstraling van je rok is. Lange exemplaren zien er netter uit, terwijl een korte leren rok een echte casual look heeft. Normaal gesproken is leer zwart, zodat je gemakkelijk kunt mixen en matchen. Ben je op zoek naar wat kleur in je outfit? Zoek dan een exemplaar uit dat een opvallende kleur heeft, zoals roze of rood. Op deze manier valt je originele outfit echt op.

De stoere look van leren rokken

Leer is altijd al een materiaal geweest dat er ontzettend stoer uitziet. Het is dus niet moeilijk om een coole outfit samen te stellen met een leren rok. Kies in dat geval wel een model uit dat niet al te lang is. Korte rokken zien er namelijk casual en speelser uit. Wil je er als een klassieke rockchick uitzien? Dan kan je de leren rok het beste combineren met een stoer T-shirt. Zoek bijvoorbeeld een model uit met een print van je favoriete band. Stop het shirt op een nonchalante manier in je leren rok en zoek een aantal opvallende en stoere accessoires uit. Je kunt de leren rok casual maken door hem te combineren met sneakers, maar voor een vrouwelijk touch kun je ook hakken uitzoeken.

Nette rokken van leer

Het lijkt misschien niet voor de hand te liggen, maar je kunt een leren rok ook gebruiken voor een nette outfit. Je kunt de stoere stof iets netter maken door te kiezen voor een leren kokerrok. Deze strakke rokken zien er erg professioneel uit, maar krijgen een stoer tintje dankzij het leer. Je maakt het geheel chic door de rok te combineren met een blouse. Een getailleerde witte blouse staat het netste, maar je kunt ook een beetje kleur aan je outfit toevoegen met een gekleurde blouse. Draag vervolgens hakken of ballerina's in combinatie met je leren rok.