Boyfriend jeans voor dames153

Boyfriend jeans: comfortabel en stylish genoeg voor elke casual outfit

Nee, je hoeft voor dit kledingstuk echt niet langer de kledingkast van je vriend in te duiken. De hipste boyfriend jeans koop je gewoon zelf. Er zijn genoeg modellen speciaal ontworpen voor dames, waarin je vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Ideaal voor de dagen waarop je geen zin hebt in je strakke skinny jeans, of gewoon eens graag een stoere outfit draagt. Combineer deze casual met je favoriete sneakers, of juist met je pumps voor een verrassende vrouwelijke touch. Met de veelzijdige boyfriend jeans creëer je allerlei trendy outfits voor je vrije tijd.

Boyfriend jeans met de mooiste wassingen en gave details

Wat het model betreft hoef je niet veel variatie te verwachten tussen de verschillende boyfriend jeans: het is nu eenmaal een ietwat nonchalante broek, die strakker zit bij de billen en die naar beneden toe wat wijder valt, maar recht blijft. Je hebt daarentegen een ruime keuze uit verschillende wassingen en gave details. Zo vind je heel lichte denimblauwe wassingen tot donkerblauwe kleuren en alles daartussenin, maar ook wit en diverse tinten grijs. Het meest basic zijn de rechttoe rechtaan broeken zonder enige poespas, maar de meeste boyfriend jeans hebben toch wel een rauw randje. Denk aan aangebrachte slijtageplekken, open knieën, franjes onderaan de pijpen of studs. Het zijn deze details die de boyfriend jeans een stoer karakter geven.

Creëer een vrouwelijke of boyish look met een boyfriend jeans

Dat stoere karakter gaat prima samen met supervrouwelijke items zoals blouses met ruches, getailleerde kleurrijke tops, opvallende sieraden, sexy pumps of ballerina’s. Vergeet niet om je pijpen op te rollen! Het grote contrast tussen het stoere en het vrouwelijke levert een stijlvol effect op en je hoeft in ieder geval niet te vrezen dat je er te mannelijk of onverzorgd uitziet. Toch kun je ook prima een stijlvolle boyish outfit samenstellen. Draag je jeans voor dat doel met een comfortabele trui, een simpel T-shirt of een oversized blazer en een paar gympen. Met een mooie riem (geen overbodige luxe!) om je boyfriend jeans maak je jouw outfit helemaal af.