Corrigerend ondergoed in grote maten voor dames180

Corrigerend ondergoed in grote maten: altijd een mooi pasvorm

Bij een maatje meer hoort corrigerend ondergoed in grote maten hoort thuis in jouw garderobe. Dit is namelijk een essentieel basisitem waarmee je bent verzekerd van een prachtig silhouet. Of je nu een jurkje draagt of een strakke broek; je weet zeker dat je een gestroomlijnd figuur hebt. Met een ruime keus aan korsetten, shaping ondergoed en hemdjes komen jouw rondingen altijd perfect uit en hoef je je niet druk te maken over muffin tops en andere oneffenheden. En qua modellen heeft corrigerend ondergoed in grote maten ook een evolutie doorgemaakt; niks geen lompe ondermode meer die eruitziet alsof die rechtstreeks uit de ondergoedlade van je oma komt. De stijlen zijn tegenwoordig niet alleen functioneel maar ook elegant en sensueel.

Grote maten corrigerend ondergoed benadrukt en camoufleert

Het doel van corrigerend ondergoed in grote maten is dat jij benadrukt wat je mooi vindt aan jezelf. En die delen van je lichaam die je liever camoufleert kun je zo probleemloos verhullen. Dat betekent niet dat corrigerende ondermode zo strak mogelijk moet zitten voor het beste silhouet. Sterker nog; wanneer het ondergoed te klein is, zit het oncomfortabel en krijg je pijn in je buik. Kies dus altijd de juiste maat zodat het corrigerende ondergoed optimaal zijn werk kan doen. Dankzij de traditionele kleuren als wit, zwart en nude heb je altijd de juiste kleur te pakken voor elke outfit. En met prachtige verfraaiingen als kant ziet dit ondergoed er bovendien sensueel en vrouwelijk uit.

Corrigerende ondermode: een ware musthave

Heb je een maatje meer en wil je jouw rondingen optimaal uit laten komen? Corrigerend ondergoed doet echt wonderen. Met een shaping slip geef je de billen een lift. Perfect voor onder een jurkje, rokje of een broek. Wil je een plattere buik of smallere taille? Kies dan een high waist model tot net onder de borsten. Draag je strakkere kleding en wil je niet dat je beha zichtbaar is, kies dan voor een shaping top. Zo heb je tegelijkertijd ook nog eens een subliem decolleté. En met een shaping body geef je al je rondingen de kans om helemaal tot hun recht te komen. Dankzij corrigerend ondergoed in grote maten slaag jij er altijd in om jouw figuur perfect te accentueren.