Grote maten jeans voor dames4,084

Grote maten jeans: basismode waarin rondingen perfect uitkomen

Het kan lastig zijn in grote maten jeans te vinden. Er zijn tal van dingen om op te letten. Is er genoeg ruimte rond de heupen? En zijn de pijpen dan niet te los of gaat de stof niet lubberen rond je billen? Gelukkig worden er tegenwoordig prachtige grote maten jeans gemaakt die met alles rekening houden. Spijkerbroeken die een gunstig silhouet creëren voor elke pasvorm. Fijn, want een stapel jeans is onmisbaar in elke garderobe. Dit kledingstuk vormt namelijk de basis van tal van stijlen. Of het nu gaat om een casual outfit of een semi business look; elke vrouw heeft zeker één paar goede jeans nodig die zit als gegoten zodat de rondingen perfect uitkomen.

Jeans voor een maatje meer: kies het juiste model

Een goede grote maten jeans moet aan een paar eisen voldoen. Het materiaal is zeer belangrijk, net als de kleur en het model. Een elastische spijkerbroek zit comfortabel. Hoe soepeler je kunt bewegen, hoe fijner je jeans zit. Dames met bredere heupen en vollere billen kunnen het beste kiezen voor een jeans in een stretchy materiaal met een wat lagere taille. Kies niet voor te veel verfraaiingen of stiksels op de zakken en rond de heupen, want dit accentueert deze juist. Heb je kortere en wat vollere benen, dan lijk je langer met een jeans met een rechte of uitlopende pijp met details aan de onderkant. En hoe trendy die scheuren in de broek ook zijn, zorg dat het subtiel blijft. Kies voor accenten rond de knieën bijvoorbeeld.

Spijkerbroeken voor curvy dames met tal van looks

Zoals gezegd: jeans zijn heerlijk divers. Daarbij is kleur ook zeker belangrijk. Qua kleurgebruik werken grote maten jeans het best in donker denim. Dat oogt niet alleen slanker, maar zorgt er ook voor dat je een goede jeans prima als onderdeel van een zakelijke look kunt dragen. Ben je van boven juist wat voller en zijn je benen slanker, dan kun je ook een lichte jeans dragen met een donkere top met versiersels. Spijkerbroeken met een straight leg fit geven een strak en sportief silhouet waarmee je oneffenheden makkelijk camoufleert. Maar wil je jouw prachtige rondingen juist benadrukken, kies dan voor slim fit grote maten jeans.