Grote maten badmode voor dames1,426

Badmode in grote maten: perfect gekleed op het strand

Met het assortiment badmode in grote maten zie je er prachtig uit aan het zwembad of op het strand. Er is een ruime keus aan bikini's, tankini's en badpakken waarmee je de zomer prima doorkomt. Laat je van je beste kant zien in comfortabele en bovenal trendy beachwear waarin je rondingen perfect uitkomen. Combineer deze badmode in grote maten met een hip strandjurkje of een kleurrijke pareo. Trek een paar hippe slippers aan en je ultieme look voor op het strand of aan het zwembad is compleet, en alle ogen zijn gegarandeerd op jou gericht. Met grote maten badmode zul jij net zo stralen als de hete zomerzon en ben je klaar voor elk strandfeest.

Grote maten badmode: sportief en sexy

Er zijn een aantal criteria waaraan badmode in grote maten moet voldoen. Comfort is belangrijk, want je wilt niet de hele dag aan je badkleding lopen plukken omdat het niet lekker zit. Dames met grotere borsten willen natuurlijk een goede ondersteuning, zonder dat een bikini of badpak gaat knellen. En ben je sportief en houd je van zwemmen, dan moet de badmode juist gestroomlijnd zijn zodat je soepel beweegt in het water. Verder draait het allemaal om stijl. Koop je graag badmode in grote maten in effen kleuren vanwege de onmiskenbare elegantie? Of heb je liever een oogverblindende print waarmee je zeker opvalt? Kun je niet kiezen, dan kun je met de meeste badmode ook probleemloos mixen en matchen. Zo creëer je heel simpel fantastische looks.

Beachwear voor dames met rondingen

Beachwear voor wanneer je een maatje meer hebt moet die delen van je lichaam die je liever camoufleert ook zo goed mogelijk bedekken en hetgeen waar je trots op bent extra benadrukken. Heb je bredere heupen maar een slanke taille? Leg dan de nadruk op het bovenlijfje van een bikini door voor een kleurrijke print te kiezen, maar het bikinibroekje juist in een donkere tint te dragen. Retro modellen met een high waist zijn een goede keus. Heb je slanke benen, maar ben je rond je buik en borsten wat voller? Een tankini staat je prachtig! Zeker wanneer je voor een top kiest waarvan de stof wat ruimer valt. Wil je een slanker silhouet creëren? Kies dan voor badmode in grote maten met een taillerend en corrigerend effect.