Grote maten blouses & tunieken voor dames8,668

Grote maten blouse: comfortabel en elegant

De grote maten blouse is een must in de garderobe van elke stijlvolle vrouw. Gestreept of effen, sportief of elegant: deze blouses zijn echte klassiekers en heel makkelijk te combineren. Een grote maten blouse staat bijvoorbeeld prachtig op een jeans. Je draagt hem in je broek, voor een elegant effect, of eroverheen, voor een losse stijl. Met een high waist jeans is dit heel vrouwelijk en worden je heupen geaccentueerd. Met een low waist jeans staat het nonchalant, maar ook heel trendy. Daaroverheen kun je dan weer een bomberjack dragen, maar bijvoorbeeld ook een blazer. De mogelijkheden zijn eindeloos en met je grote maten blouse kun je er op een heleboel manieren fantastisch uitzien. Alleen al de keus om de manchetknoopjes dicht te doen, of de mouwen nonchalant op te rollen, geeft meteen een ander effect.

Blouse met perfecte pasvorm

Eén ding weet men inmiddels: vrouwen met een maatje meer hoeven hun lichaam niet te verbergen. Een overhemd of blouse mag de vormen laten zien en de grote maten blouse moet dus goed passend zijn. Natuurlijk moet een kledingstuk als dit niet strak zitten, maar het mag zeker wel het lichaam volgen en hier en daar figuurnaden hebben. Wijde blouses om je in te verstoppen zijn niet nodig. De grote maten blouses zijn dus vaak getailleerd en er zijn ook modellen met een ceintuurtje om de taille nog meer te accentueren. Andere modellen zijn recht of lopen iets wijd uit. Die zijn ook heel stijlvol en sexy, omdat ze gemaakt zijn van soepele stoffen.

Stijlvol en casual met een blouse in grote maat

Behalve met je favoriete jeans kun je een grote maten blouse ook combineren met een rok. Als je zo’n klassiek model blouse kiest met knoopjes van voren en een kraag, dan verleent dat een heel vrouwelijk en verleidelijk geheel. Een hippe blouse kun je dragen met een spijkerrok of andere casual rok. Zo creëer je een look die vrijheid uitstraalt. In de zomer is een linnen broek met een grote maten blouse heel stylish. Je kunt op deze manieren veel uitgesproken outfits maken en dat is de reden dat een grote maten blouse echt niet mag ontbreken in je garderobe.