Tunieken voor dames896

De tuniek: een ideaal mode-item

Een tuniek is een ideaal kledingstuk, dat op veel verschillende manieren gedragen kan worden, daarom is dit item dan ook in bijna elke dameskledingkast te vinden. En op dit moment zijn ze weer helemaal in! De meeste modellen zijn wat langer en soepeler dan een standaard T-shirt en daardoor ook wat vrouwelijker. En doordat ze veelal van soepele stoffen gemaakt zijn, zitten ze comfortabel en kreuken ze nauwelijks. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met allerlei kledingstukken uit je garderobe.

De veelzijdige uitstraling van de tunica

Doorgaans wordt een tuniek gecombineerd met een lange broek, zoals een skinny jeans of legging. Trendy accessoires zorgen voor de juiste look, ook als je niet het ideale figuur hebt. Als je van boven wat meer volume hebt bijvoorbeeld, maar wel gezegend bent met een paar slanke benen, is een tuniek het perfecte kledingstuk. Daarmee creëer je eenvoudig een slanker silhouet, terwijl tegelijk je buikje minder opvalt. En als je niet zo lang bent, is dit basic item ook prima als jurkje te dragen. Een kek jasje erbij, van opvallend materiaal, maakt het net wat spannender. En gedragen op een mooie, ondoorschijnende legging, eventueel met een modieuze riem, krijgt de tuniek weer een heel andere uitstraling.

Multifunctionele combinaties met de tuniek

Een tuniek kun je op talloze manieren dragen: van supervrouwelijk met pumps tot trendy sportief met sneakers. Slim gecombineerd met wat bijpassende accessoires vormt dit kledingstuk een veelzijdig mode-item, dat jouw stijl perfect overbrengt. Wat kettingen, een riempje en leuke slippertjes en je bent klaar voor het terras. Met een mooie shawl en een paar hoge hakken creëer je snel een chique look, terwijl een warme legging en een paar trendy sneakers prima items zijn voor koudere dagen. En ’s zomers combineer je je witte broek en tuniek simpel met een paar leuke sandaaltjes, of je draagt hem op het strand, over je bikini of je badpak. Alles kan! Ontdek zelf dat je altijd goed voor de dag kan komen in een modieuze outfit, door met accessoires de gewenste look te creëren voor jouw tuniek.