Spijkerblouses voor dames174

Spijkerblouse: een tijdloos item

De spijkerblouse is al jaren niet weg te denken uit de modewereld. Dit item is ontzettend veelzijdig en kan door iedereen gedragen worden. Een spijkerblouse voor dames is over het algemeen iets gestroomlijnder en mooi getailleerd. Dichte spijkerblouses zien er hierdoor erg netjes en professioneel uit, maar een open spijkerblouse maakt je outfit casual. Het zijn de combinaties die je maakt die bepalen of je look er stoer, netjes of speels uitziet. Grote horloges en opvallende kettingen maken het geheel casual, maar je kunt ook subtiele en elegante sieraden kiezen wanneer je netjes voor de dag wilt komen.

Een stoere look met een spijkerblouse

Al jarenlang wordt denim geassocieerd met de stoere look van rock-'n-roll. Een spijkerblouse is dus het perfecte item wanneer je een coole outfit wilt samenstellen die bij je persoonlijkheid past. Je kunt deze items op verschillende manieren dragen. Vind je het leuk om er zo casual mogelijk uit te zien? Laat de denim blouse dan open hangen en draag er een stoer T-shirt onder. Natuurlijk kan je een spijkerblouse ook gewoon naar je werk dragen. Zorg er in dat geval voor dat je een mooi getailleerd exemplaar uitzoekt en combineer de blouse met een pantalon. Zo geef je je professionele outfit net een extra stoer randje.

Unieke spijkerblouses

Een spijkerblouse heeft meestal een klassieke look. Toch zijn er ook verschillende exemplaren verkrijgbaar die er net wat anders uitzien dan je gewend bent. Je kunt dus heel leuk mixen en matchen met deze items, aangezien geen enkele spijkerblouse hetzelfde hoeft te zijn. De vorm van de blouse kan bijvoorbeeld verschillen. Ga voor een zomerse look met off-shoulder spijkerblouses of een model met bloemen. Natuurlijk kan je de look ook vrouwelijker maken door een model uit te zoeken met ruches. Vind je het leuk om te experimenteren met kleur? Denim kan in allerlei kleuren geverfd worden. Kies bijvoorbeeld een roze denim blouse of ga voor een stoer zwart exemplaar. Op deze manier kan je een spijkerblouse op een originele manier combineren met een spijkerbroek.