-10% op ALLES in de SALE5

SALE10Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Yoga accessoires & uitrusting8
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Motief
Sportsoort
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Yoga Accessoires bij ABOUT YOU in de onlineshop

Wie de yoga trend opnieuw voor zich ontdekt heeft of al een ervaren yogista is, die heeft voor de dagelijkse of wekelijkse sessies ook de passende uitrusting en de meest geschikte yoga accessoires nodig, om de veelzijdige en spirituele sport optimaal te kunnen beoefenen. Yoga is op onze breedtegraad pas aangekomen – ook al werd het in de 60er en 70er jaren in het Westen al beoefend, het heeft een zo eindeloos lange traditie, dat deze periode een oogwenk lijkt. De leer van yoga is namelijk daadwerkelijk oeroud en ontstond al rond 700 v. Chr. in India. Toentertijd ging yoga vooral over meditatie, ademoefeningen en in zichzelf keren. Geleidelijk aan werden er steeds meer lichamelijke oefeningen, de zogenaamde asanas, aan toegevoegd.

Yoga Accessoires voor dames in veel verschillende varianten

Tegenwoordig is yoga zeer divers en ook niet zo een lichte inspanning als veel rasechte sporters geloven. De kracht komt meestal voort uit de lichaamsposities die soms zeer lang worden aangehouden, of uit de flows. Inmiddels zijn er veel verschillende vormen van yoga, overwegend rustende lichaamsposities zoals bij de hatha yoga worden beoefend, oefeningen die in een zeer warme ruimte worden uitgevoerd zoals bij de bikram yoga of met acrobatische elementen zoals in acroyoga zijn opgenomen. Als je geschikte yoga accessoires voor jou oefeningen wilt kopen, ben je in de online shop van ABOUT YOU op de juiste plek. Hier vind je alle essentiële basics van A tot Z. Het belangrijkste is natuurlijk je yoga mat, die je in veel lengtes, diktes en natuurlijk materialen en ontwerpen helemaal naar jouw smaak kunt uitkiezen. Ook als jouw yogastudio matten voor de oefeningen aanbiedt, is een eigen mat altijd comfortabeler en vooral hygiënischer, je staat immers zowel met je voeten erop als dat je met je gezicht erop ligt. Ook zijn jouw lichaamsgrootte en comfort beslissend – sommige vinden harder prettiger, terwijl anderen een zachtere ondergrond prettiger vinden.

Accessoires voor jouw yoga sessies makkelijk online kopen

Naast matten zijn er ook nog talloze andere yoga accessoires, die naar gelang de oefeningen en soort yoga van belang zijn. Daarbij horen ballen of blokken die bij een comfortabele lotuspositie helpen evenals riemen en banden voor te stretchen of zachte dekens voor de ontspannende ademoefeningen aan het einde van de yogasessie. Je kunt ook meteen een compleet set met veel yoga benodigdheden online kopen. En naast de benodigdheden voor de oefeningen krijg je er bovendien nog veel accessoires voor je welzijn bij, zoals duurzame waterflessen voor voldoende water drinken, passende tassen of draagriemen voor de mat, armwarmers, yogi-wheels of massage rollers en comfortabele meditatiekussens. Rust jezelf vandaag nog uit met de juiste yoga uitrusting van hoge kwaliteit voor jouw behoeften, hier in het online assortiment!

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26-06-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG