Culottes voor dames528

Culottes: wijde broeken die net wat anders zijn

Het heeft een tijdje geduurd voordat culottes weer op de catwalk te zien waren, maar deze wijde broeken zijn terug van weggeweest. Eigenlijk is de culotte een van de meest klassieke broeken die je maar kunt vinden. Deze items werden namelijk al in de middeleeuwen gedragen. Tegenwoordig is de modewereld flink veranderd, zodat culottes er ook wat anders uitzien dan honderden jaren geleden. Deze items hebben iets weg van een broekrok, aangezien de broekspijpen zo wijd zijn. Dit maakt de culotte een ontzettend stijlvol item waarmee je een echt classy outfit kunt samenstellen.

Een elegante broekrok

Het lijkt misschien moeilijk om culottes op een mooie manier te stylen, maar eigenlijk zijn deze wijde broeken heel elegant. Het ligt dus voor de hand om een chique look samen te stellen met deze items. In dat geval kan je het beste een langere culotte uitzoeken in een rustige kleur. Vooral een zwart of wit exemplaar is gemakkelijk te combineren. Deze broeken zijn ontzettend wijd, dus is het aan te raden om deze te combineren met een strakkere top. Vooral een wikkelshirt staat mooi bij deze elegante broekrokken, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor een zwierige blouse gaan. Je maakt de look compleet door de culottes te combineren met mooie hakken. Probeer de hakken ook rustig te houden, aangezien deze wijde broek al opvallend genoeg is.

Een culotte in originele kleuren

Ben jij iemand die het leuk vindt om te experimenteren met kleding? Dan hoef je het niet bij neutrale culottes te houden. Deze items hebben al een opvallend uiterlijk, maar je kunt een echt statement maken door een kleurrijk exemplaar uit te zoeken. In dat geval kan je de culottes het beste combineren met casual items. Je hoeft niet veel toe te voegen om de look compleet te maken, want een aantal simpele basics zijn al voldoende. Een simpel wit T-shirt op een roze paar culottes is bijvoorbeeld een goede combinatie die er erg jong en speels uitziet. Je kunt in dat geval de culottes combineren met een paar stoere sneakers.