-10% op ALLES in de SALE5

SALE10Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Ringen1.260
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

De ring: een juweel met een lange traditie

Een ring is een juweel met een grote betekenis. Dit sieraad is het symbool bij uitstek om verbondenheid uit te drukken. Denk maar aan een verlovingsring of een trouwring en de mooie herinneringen die hieraan verbonden zijn. Maar evengoed kun je een mooie ring die je van een vriend of vriendin cadeau kreeg koesteren. Daarnaast is dit kleinood ook gewoon een juweel dat je mooi maakt en je présence geeft. Hoe klein een ring ook is, je straalt er altijd mee.

Een juweel om aan elke vinger te dragen

Ringen kun je aan elke vinger dragen. Wil je echt de show stelen, dan kun je zelfs een ring dragen die verschillende vingers verbindt. Daarop staat dan bijvoorbeeld een symbool of een naam. In het materiaal is de variëteit even groot. De gouden ring met briljant is een echte klassieker. Dikwijls is dit een erfstuk om van generatie tot generatie door te geven. Maar ook zilveren of bronzen ringen zijn waardevol en mooi. Ringen voor dames in Muranoglas zijn gestileerd en opvallend tegelijk. Maar ook de juwelen in stainless steel met een toffe edelsteen vallen op. Kies dan een steen die bij je persoonlijke stijl past, bijvoorbeeld saffier, robijn, zirkonia of smaragd. Er zijn enorm veel verschillende soorten om uit te kiezen.

Fashion juwelen en opvallende ringen van modelabels

Zoveel mensen, zoveel smaken, en gelukkig zijn er daarvoor heel wat soorten ringen. Wil je een persoonlijke ring, dan kun je er bijvoorbeeld een datum, een naam of een symbool in laten graveren. Of je kunt een ring laten maken volgens je eigen ontwerp. In de hele wereld dragen mannen en vrouwen ringen. Daardoor kun je ook bewust ringen kiezen van een vreemde cultuur. Bij al dit moois mogen we zeker ook de fashion juwelen niet vergeten. Mooie ringen vind je immers niet alleen bij de juwelier, ook de modelabels bieden vaak collecties met trendy en betaalbare ringen.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26-06-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG