Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Thomas Sabo
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
Thomas Sabo1

Thomas Sabo – juwelen voor hem en haar

Midden jaren 80 krijgt de Duitse Thomas Sabo interesse in een heel specifiek segment van de modesector: sieraden. Het komt dan ook niet als een verrassing dat hij besluit het gelijknamige bedrijf te stichten, dat zich in het begin vooral richt op vernieuwende zilveren juwelen. De onderneming groeit, het designteam en de ontwerpen groeien mee en er worden steeds meer winkels geopend, ook buiten Duitsland. Intussen is Thomas Sabo een van de toonaangevende merken die wereldwijd juwelen, horloges en schoonheidsproducten voor mannen en vrouwen verkoopt. De liefde voor mode en de wens om expressieve accessoires te creëren, zijn tot op de dag van vandaag de drijfveren achter het label.

Subtiel of sprekend: juwelen voor iedereen

Sommige mensen verlaten de deur niet zonder een accessoire aan hun nek, vinger of pols. Net zoals kleding erg individueel getint is – ieder heeft zijn of haar specifieke stijl, met de voorkeur voor een bepaald merk en zelfs kledingstuk– zijn ook sieraden in de eerste plaats erg persoonlijke objecten. Bij Thomas Sabo vind je daarom een uitgebreid assortiment en artikelen die verschillende stijlen en smaken vertegenwoordigen. Neem nu een fijne zilveren ketting: die associeer je toch meteen met elegantie en discretie? Of wat dacht je van een fijne zilveren armband met opvallend gekleurde veer? Dit juweeltje straalt een mix van pure eenvoud en gesofisticeerde luxe uit. Onmisbaar voor al wie zijn outfit naar een hoger niveau wil tillen, zonder al te nadrukkelijk in de schijnwerpers te staan. Wil je net wél de aandacht trekken, dan kan dat met een vrolijke flamingohanger of oorbellen met gekleurde steentjes. Helemaal jouw keuze!

Diverse stuks, diverse prijzen

Met de prijzen van juwelen kan het werkelijk alle richtingen uit. Je vindt weliswaar goedkope plastic kettingen en armbanden voor een paar euro, maar wil je echt regelmatig weer iets nieuws moeten kopen omdat je goedkope sieraden helemaal snel aanlopen en je huid verkleuren? Vooral als je verliefd bent op een design is het echt jammer. Dat moet niet langer! Thomas Sabo biedt een groot aantal sieraden en horloges binnen een breed prijsklasse aan. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de hoge kwaliteit en uniekheid.