Merkenheader

PIECES: betaalbare en geraffineerde mode voor jonge dames

Het merk PIECES werd in 2003 opgericht in Denemarken. Het maakt deel uit van de Bestseller-groep, waartoe ook een aantal andere merken behoort, zoals VERO MODA of Jack & Jones. PIECES onderscheidt zich van de anderen door het uitgesproken jonge en eenvoudige imago. Het merk van de Bestseller-groep richt zich vooral op jonge dames en tieners. Winkels van PIECES vind je in bijna alle grote steden van Europa, maar ook in het Midden-Oosten, Indië en China. In deze winkels zie je meestal meer merken van Bestseller onder één dak.

Warme kleuren, modieuze essentials

Met PIECES wil het Bestseller-imperium draagbare en geraffineerde mode voor de jonge, onafhankelijke vrouw maken. Dit toont zich bijvoorbeeld in de kleuren, die steeds eenvoudig en goed gekozen zijn. Warme tinten zoals camel en antraciet komen dikwijls terug in de stoffen. Ook de kledingstukken zelf zijn gericht op draagbaarheid. Het merk valt vooral op met de essentials, zoals vesten, truien, jurken en rokken. De lange wollen truien zijn zeer herkenbaar. Dit aanbod wordt aangevuld met mooie accessoires zoals schoenen, sieraden, zonnebrillen en tassen voor elke gelegenheid. PIECES is ook gespecialiseerd in praktische en betaalbare lingerie. De bh’s en bodystockings zijn ontworpen volgens hetzelfde concept als de andere kledingstukken, met de nadruk op mooie kleuren en draagcomfort.

De ideale kleding voor de schoolgaande jeugd

Bij PIECES vind je als jonge vrouw steeds de juiste kledingstukken om er mooi uit te zien en je tegelijk gemakkelijk en comfortabel te voelen. Elk kledingstuk van het merk is steeds goed combineerbaar met kleding van andere merken. Zo hoef je niet een specifieke outfit te kopen voor het werk. Je combineert bijvoorbeeld je trui met een gekleed jasje of met een paar professionele pumps. PIECES is ook ideaal voor schoolgaande of studerende meiden. Het merk is budgetvriendelijk en je draagt de kledingstukken gemakkelijk in alle seizoenen. Een mooie garderobe samenstellen is met dit merk gemakkelijk en simpel. Alles van PIECES is zoals het merk zelf zegt: "ready-to-wear".