Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Grofgebreide truien voor dames1,187

Grof gebreide trui, een en al zachtheid?

Zelden heeft de naam van een kledingstuk je meer op het verkeerde been gezet. De grof gebreide trui is immers heerlijk knuffelzacht en omhult je lichaam met een weldoende warmte. Andere pluspunten zijn dat hij zowat bij elke stijl past en daardoor jarenlang kan meegaan. Wie heeft er nu niet zo’n trui in zijn of haar dressing of kledingkast? Je eerste stuk was er misschien wel een die je moeder of oma zelf gebreid heeft, zo ’s avonds voor tv; misschien was het wel zo’n kriebeltrui die je als kind eigenlijk helemaal niet graag aantrok. Ook kersttruien, met hun foute en opzichtige winterse motieven, zijn een klassieker in het genre. In de modellen van vandaag vind je gelukkig heel wat opties, voor elk wat wils. Ook wat het materiaal betreft zijn er mogelijkheden te over, denken we maar aan wol, polyester, acryl of een mengeling.

Damestruien voor elk model en elke stijl

Het huidige aanbod winterse truien komt in heel wat variaties. Nemen we bijvoorbeeld de hals. De warmste optie is natuurlijk de coltrui, een type dat vaak geassocieerd wordt met cosy winteravonden. Ben je een echt gezelligheidsbeestje, dan heb je vast en zeker een oversized coltrui in je kast liggen: heerlijk los en ruim, echt ideaal wanneer comfort voorop moet staan. Mag het wat deftiger of zakelijker, dan vind je eveneens je gading in het ruime assortiment. Een ietwat nauwsluitender model staat prachtig bij een rechte rok of geklede jeans. Wie het lekker warm wil hebben en graag in de kijker loopt, moet zeker een strapless trui of een model met een boothals overwegen. Deze elegante truien passen echt bij elke gelegenheid, je kan er dus nooit te veel van hebben!

Eentje voor haar, eentje voor hem

Stem je je outfit graag af op die van je partner, dan zijn grof gebreide truien je geschenk uit de hemel. Je vindt ze immers zowel voor dames als voor heren, in hipsterversie en tijdloos neutraal. Aarzel dan ook niet om wat extra truien aan je collectie toe te voegen. De wintersale is de perfecte periode om enkele extra modelletjes op de kop te tikken, al wacht je best niet tot de winter op z’n einde loopt om grof gebreide truien in te slaan. Kijk nu snel naar het assortiment opdat je niet alleen in het najaar, maar ook tijdens een regenachtige zomerdag prachtig de straat op kan. Je vrienden zullen versteld staan!