Contactloze levering met ABOUT YOU5

Portemonnees3.199
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Materiaal
MICHAEL Michael Kors Portemonnee in Zwart
Premium

MICHAEL Michael Kors

EUR 175,00
Beschikbare maten: XS-XL
FREDsBRUDER Portemonnee 'Jola' in Bruin

FREDsBRUDER

EUR 39,90
Beschikbare maten: XS-XL
Fabienne Chapot Geldbörse 'Mimi' in Bruin
Premium

Fabienne Chapot

EUR 79,90
Beschikbare maten: XS-XL
FactuurPayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL

Portemonnee voor stijl en statement

Het leven is te kort om met saaie accessoires rond te lopen, en dat geldt zeker voor je portemonnee! Met een portemonnee kun je je stijl versterken en een statement maken, zeker als het gaat om een trendy exemplaar. Eentje waarmee je bijvoorbeeld je zorg voor het milieu kunt uitdrukken, zoals een portefeuille van gerecyclede producten. Zo’n geldbeurs helpt om in je handtas je contanten geordend te houden. Wie geen handtas wil meenemen, kan gewoon een portefeuille meenemen. Kies voor een klein model dat je in je broekzak kunt bewaren of een groter exemplaar dat je als een handtasje kunt vasthouden.

Damesportefeuilles: artistiek en functioneel

We zijn allemaal bijzonder kritisch als het om de keuze van een portemonnee gaat. En dat is logisch, want de portemonnee gebruiken we dagelijks. Een portefeuille moet dus functioneel maar ook stijlvol zijn. Houd bij je keuze rekening met het aantal kaarten dat je moet meenemen, het soort materiaal waarvan je portefeuille gemaakt moet zijn en hoe veilig het dient te zijn. Sommige van de populairste portefeuilles op de markt zijn gemaakt van RFID-blokkerend materiaal, dat helpt te voorkomen dat informatie wordt gestolen van je chip-creditcards. Deze veiligheidsmaatregelen nemen niet weg dat damesportefeuilles zowel artistiek als functioneel kunnen zijn.

Het beste materiaal voor een portefeuille

Leer is een geweldig materiaal voor portefeuilles, omdat het niet gemakkelijk breekt of scheurt. Leren portefeuilles zijn niet alleen duurzaam, maar zien er ook geweldig uit en voelen zacht aan. In de loop der tijd wordt dat er alleen maar beter op, waardoor ze comfortabel en aantrekkelijk in gebruik zijn. Maar deze geldbeurzen worden ook gemaakt van stof. Dit is een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van leer of ander materiaal. Zo kunnen van een oude stropdas of gerecyclede gordijnen de beste en creatiefste portefeuilles worden vervaardigd. Tegenwoordig bieden kurk, tyvek en ducttape unieke alternatieven voor het gebruik van leer of stof. Het is allemaal prima materiaal voor een trendy en duurzame portemonnee.

Nederland
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden. https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG