Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van Superdry2.484

Superdry: Amerikaanse stijl met Japanse invloeden

Het Britse merk Superdry is sinds 2004 in de winkels te Vind geweldigeen. De ontwikkelaars van dit merk hadden een duidelijke visie. Zij wilden namelijk twee belangrijke werelden met elkaar combineren: de Amerikaanse en Japanse stijl. Dat maakt Superdry een uitdagend merk dat niet bang is om risico's te nemen. Het merk maakt typische Amerikaanse items die bijna iedereen wel in zijn kast heeft hangen: hoodies, shirts en stoere jassen. Vooral bij de prints zie je de Japanse invloeden terug. De Japanse symbolen en grafische designs zorgen ervoor dat ieder item er stoer en uniek uitziet. Bovendien neemt het bedrijf de nietszeggende quotes op kleding op de hak, aangezien er alleen maar onbegrijpelijke Japanse woorden en zinnen op de kledingstukken staan. Dat maakt Superdry een merk voor iedereen die graag eigenzinnig is en lekker zijn eigen plan trekt.

De Superdry look

Hou je van alledaagse, casual items met een stoer accent? Dan heeft Superdry de look voor jou. De combinatie van Amerikaanse en Japanse accenten zorgt ervoor dat ieder kledingstuk stoer maar modern oogt. De handgetekende designs geven ieder kledingstuk net dat beetje extra waar modeliefhebbers altijd naar op zoek zijn. Deze uitgesproken prints passen bij de kleuren die worden gebruikt. De meeste kledingstukken worden namelijk in harde kleuren gemaakt. Zwart, oranje, geel en blauw worden met elkaar afgewisseld, wat voor opvallende contrasten zorgt. Met deze items val je dus altijd op.

Kwaliteit en originaliteit

Superdry ontwerpt kleding voor mannen en vrouwen die gewoon doen wat ze zelf willen. De stoere hoodies en jacks zijn de grootste bestsellers en dat is niet voor niets. Deze items passen namelijk perfect bij een casual kledingstijl en zijn makkelijk te combineren. Daarnaast maakt Superdry ook andere items zoals trendy accessoires, broeken, schoenen en zelfs zwemkleding. Het merk wil niet alleen maar kleding met een originele look maken; de designers zijn ook altijd op zoek naar de beste materialen en unieke technieken voor kwalitatieve designs. Met de kwaliteit van Superdry loop je er dus heel lang stijlvol bij.