Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Sport971

PUMA: sportieve mode voor hem en haar

PUMA is een Duits merk dat werd opgericht in 1948. Sinds 2007 is het bedrijf echter in Franse handen en een van de grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Het kledingmerk heeft zich lang vooral gericht op het kleden en sponsoren van topsporters, maar tegenwoordig is het ook voor de gewone man en vrouw een echt lifestylemerk geworden. Je Vind geweldiget in de collectie naast sportkleding namelijk ook een ruim aanbod aan streetwear, zoals hoodies, joggingbroeken en sneakers. Het eigentijdse merk staat bekend om de comfortabele pasvorm en opvallende kleuren en details. PUMA is ideaal voor iedereen die houdt van casual kleding met een eigen stijl.

Sportieve streetwear

PUMA biedt vooral draagbare vrijetijdskleding van hoge kwaliteit. De sportieve kleding zit al snel als gegoten en past bij iedere lichaamsbouw. Mannen en vrouwen die niet altijd zin hebben om strak in het pak te lopen, maar toch een verzorgde stijl willen uitstralen, dragen PUMA. Je kunt de meest uiteenlopende kleuren kiezen, steeds voorzien van het bekende logo. Draag bijvoorbeeld eens sneakers onder een strak jurkje voor een sportieve twist. Of kijk voorbij het standaard plaatje en draag de herenschoenen bij een spijkerbroek en overhemd met colbert. Jasjes, shirts en truien zijn heel goed te combineren in een casual outfit. Kom je thuis na een lange werkdag, dan trek je een heerlijke comfortabele broek aan.

Een uitgebreide collectie

Ongeacht of je nu graag sport of je sportiviteit alleen door een sportieve kledingstijl laat zien: bij PUMA Vind geweldige je alles wat je nodig hebt. In je vrije tijd en in de sportschool draag je de kleding waar je je prettig in voelt, zonder dat je er onverzorgd uit ziet. Het is niet voor niets een van de grootste sponsoren van topatleten uit de hele wereld. Onder andere de jassen, broeken, petjes, zweetbandjes en sporttassen zorgen ervoor dat je een complete outfit met accessoires van PUMA kunt samenstellen.