Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

 Merkenheader
Alle producten van LingaDore466

LingaDore: Modieus en waanzinnig veelzijdig

LingaDore is een prachtig internationaal lingeriemerk dat perfect geschikt is voor de moderne vrouw. De moderne vrouw, die met een pure en avontuurlijke visie door het leven gaat, snakt naar de producten van LingaDore. Met als motto “betaalbare mode voor iedereen” onderscheiden wij ons van andere modemerken. Het merk verkoopt betaalbare ontwerpen die de vormen en schoonheden van een vrouw accentueert. Vanaf nu verkopen wij ook de prachtige lingerie, nachtmode en badmode van LingaDore. Het merk sluit perfect aan bij de visie van ABOUTYOU omdat de moderne vrouw centraal staat. Via onze website bieden we LingaDore producten aan die reiken van betaalbare basics tot aan excentrieke eyecatchers.

De moderne vrouw koopt haar mooiste lingerie, nachtmode en badmode online bij LingaDore

Via onze website bieden wij een breed assortiment aan LingaDore producten aan. Elke vrouw zal via onze webshop slagen bij LingaDore online wanneer ze op zoek is naar de perfecte bh, nachtjapon of bikini. Het aanschaffen van prachtige lingerie die daarnaast ook nog eens als gegoten zit, zorgt ervoor dat je outfit nog meer kracht uitstraalt. Elke vrouw weet dat haar outfit begint bij lingerie. Als ze de mooie lingerie van LingaDore draagt, voelt ze zich een stuk zelfverzekerder. Daarnaast weet niemand wat ze onder dat zakelijke pak of die wollen trui draagt - en zo’n geheimpje voelt voor elke vrouw spannend en sexy.

LingaDore: Nederlands erfgoed

Het merk is in 2005 in het Oosten van Nederland door een familiebedrijf genaamd Mendels Fashion Group opgericht. Mendels Fashion Group is gevestigd in Dinxperlo in de provincie Gelderland. De groep werd in 1980 opgericht en heeft naast haar hoofdkantoor in Dinxperlo ook nog een vestiging in Hong Kong. Met een sterk en enthousiast team waarin in een “down to earth”-sfeer gewerkt wordt, streeft men naar de hoogst mogelijke kwaliteit in lingerie, nachtmode en badmode voor vrouwen. Daarnaast besteden ze ook veel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen, om de perfecte pasvorm voor elke vrouw te produceren. De designer Brenda Mendels produceert samen met haar kleine team producten die voor zichzelf spreken en waar jij je als moderne vrouw zelfverzekerd in voelt.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG