Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Hoe vind ik de juiste maat of pasvorm?

Omdat maten en afmetingen per merk verschillen, kan het soms moeilijk zijn om de juiste maat of pasvorm te vinden. Om dit makkelijker te maken, biedt ABOUT YOU de 'Size finder' tool en een aantal tips, die je hieronder kunt vinden.

Shop met een filter
Je kunt het ‘maat’ filter gebruiken om je standaardmaat te selecteren, maar ook om items te weergeven die specifiek voor petite en tall bodytypes zijn. Met de filter 'speciaal assortiment’ kun je daarnaast ook de items voor grote maten of zwangerschapsmode zien. In onze mobiele app vind je een maattabel in de productbeschrijving en instructies over hoe je jouw lichaamsmaten opmeet. Door je gegevens te vergelijken met die in de tabel, kun je gemakkelijk de juiste maat kiezen.

Maatadvies
Voor sommige artikelen kun je zien welke maat wij aanraden op basis van de door jouw opgegeven maten, jouw meest recente aankopen en retouren, en zelfs de specifieke maten die voor elk merk zijn geselecteerd. Door op 'Size finder' te klikken, word je gevraagd om jouw lengte, gewicht, lichaamsmaten en de meest gedragen maten van jouw favoriete merken op te geven. Op basis hiervan zal de tool je automatisch de beste maat adviseren voor het door jou gekozen product.

Onze adviezen zijn privé en worden alleen aan jou getoond.

Was dit antwoord nuttig?
Jouw feedback is erg belangrijk voor ons. Het helpt ons om beter te worden.
Klantenservice

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden?

Vind jouw antwoord in slechts een paar keer klikken of neem contact op met ons voor meer hulp.

Krijg hulp

Bezoek ons Self-Service Centre om snel antwoord te krijgen op de meest gestelde vragen of om ons te schrijven
Hulp aanvragen
Bel ons gratis (ma t/m vr, 8-22 uur, za-zo 9-20 uur)
false