Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Basic tops als basis van je garderobe

Het is verstandig een aantal basic tops in je kast te hebben hangen. Net als basic broeken en jasjes zijn ze handig om mee te combineren. Basics in je garderobe zijn doorgaans eenvoudig uitgevoerd, gemaakt van een mooi materiaal en niet bedrukt met drukke patronen. Juist omdat basics zo simpel zijn, kan je er makkelijk mee combineren. Belangrijk bij het selecteren van je basic tops is dat de pasvorm goed is, en de kleur aansluit bij de tint van je huid en bij de rest van je kleding. Qua basic tops is het vooral handig om een aantal mouwloze hemdjes, T-shirts met korte mouwen en longsleeves in verschillende kleuren en uitvoeringen in je kast te hebben hangen.

Basis shirts combineren

Basic tops zijn niet de eye catchers in je outfits, maar ze zijn onmisbaar. Juist doordat je basic mooi zijn en goed zitten komen de opvallende items uit je outfit goed naar voren. Stel, je draagt een nette pantalon van stevige stof met een drukpatroon, zoals je ze tegenwoordig vaak ziet. Dan is het al snel een overdadig als je daar een shirt met drukke print bij draagt. Kies liever voor een mooie basic erop, om de juiste balans te vinden. Basic tops die bij deze look passen zijn bijvoorbeeld een helderwit t-shirt met lange mouwen of een licht blauw hemd met brede bandjes. Super stijlvol is het wanneer je basic broeken of rokken match met basic tops. Juist door de eenvoud en kwaliteit ervan wordt het geheel elegant. Kleed deze outfit desgewenst aan met mooie sieraden.

De juiste basics aanschaffen

Hoe selecteer je nou de perfecte basic tops? Kijk goed naar je lijf en bedenk welke aspecten ervan je wilt benadrukken. Ben je bevoordeeld met een prachtig decolleté? Dan mogen je tops gerust wat lager uitgesneden zijn. Heb je een stel mooie, gespierde armen? Benadruk dit vooral en zorg dat je ze laat zien in een mooi mouwloos shirt of zelfs crop-top! Een eenvoudige coltrui kan een perfecte basic zijn, mits je deze in een passend seizoen draagt. In de zomer kan een katoenen shirt of stevig overhemd met lange mouwen trouwens heel goed als een van jouw basic tops volstaan, als je deze items maar niet te strak draagt.