Crop tops1,912

Crop top: speelse shirts voor ieder moment

Ben je op zoek naar een topje dat er opvallend en origineel uitziet? Dan is de crop top de juiste keuze voor jou. Deze shirtjes hebben hun naam te danken aan hun lengte. Crop tops zijn namelijk een stukje korter dan het gemiddelde shirt, waardoor ze ook wel "cropped" worden genoemd. Oorspronkelijk zag je een crop top alleen terug bij eigenzinnige vrouwen die het leuk vinden om zichzelf op een originele manier te kleden. Tegenwoordig zijn crop tops volwaardige kledingstukken, geschikt voor werkelijk iedere outfit. Met een goede crop top kan je dus eindeloos experimenteren en talloze leuke combinaties maken.

Een eigenzinnige look met crop tops

Met een crop top kan je binnen de kortste keren een opvallende casual outfit samenstellen. Deze items zien er namelijk ontzettend speels en vrolijk uit. Een crop top in de vorm van een T-shirt is een leuk item om te combineren met shorts. Voeg er vervolgens een paar sneakers aan toe om het geheel te complimenteren en je hebt een vrolijke outfit die perfect is voor de zomer. Het is ook mogelijk om een elegante outfit te creëren met crop tops. Kies in dat geval een zwierig model uit dat er vrouwelijk en sierlijk uitziet. Deze items kunnen perfect samengaan met een rok, maar passen ook goed bij skinnyjeans.

Korte tops stijlvol combineren

De crop top is een ideaal item voor een casual look, maar wist je dat je deze kledingstukken ook in een nette outfit kunt opnemen? Een leuke manier om een professionele look samen te stellen, is door een strakke crop top te combineren met een hoge kokerrok. Je kunt wat vorm in de outfit brengen door voor een korte peplum top te gaan. Voeg een paar hakken of ballerina's aan het geheel toe en je bent klaar om naar het werk te gaan. Vind je een kokerrok misschien iets te chic staan? Kies dan voor een high waisted pantalon. De pantalon zorgt ervoor dat de look netjes is, terwijl de crop top het geheel speels houdt.