Spaghetti tops1,503

Spaghetti tops: modieuze klassiekers voor de hele zomer

Modieus voor de dag komen en genieten van de zon, het kan deze zomer dankzij spaghetti tops. Spaghetti tops zijn topjes met hele fijne bandjes over de schouder. Deze topjes zijn verre afstammelingen van het onderhemdje voor dames. Lang geleden hadden enkel kledingstukken in de afdeling lingerie immers fijne lintjes of bandjes over de schouder, omdat je er altijd nog een ander kledingstuk overheen droeg. Door het draagcomfort en door de invloed van enkele grote popsterren zijn de spaghetti tops tot de mainstream mode gaan behoren. Madonna was in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw bijvoorbeeld een fan van spaghetti tops.

Je combineert topjes met alle items uit je kleerkast

Tegenwoordig zijn spaghetti tops een van de basics uit de zomergarderobe. Je kunt ze de hele dag door dragen en gemakkelijk met alle andere items uit je kledingkast combineren. Met een jeans en een spaghetti topje ben je bijvoorbeeld instant jong en vrolijk gekleed. Je schouders kunnen mooi bruinen tijdens wandelingen in de stad of in de bergen, en ook je decolleté ziet er stralend uit. Vaak hebben spaghetti tops verstelbare bandjes, wat ze heel handig maakt om ze een perfecte pasvorm te geven. Binnen het aanbod heb je nauw aansluitende topjes in veel kleuren en stoffen, maar ook los vallende spaghetti tops zijn typische smaakmakers en geven je een echte unieke look.

Laat je schouders met een hemdje de hele zomer door stralen

Het is een beetje oneerbiedig om een spaghetti top een 'basic' kledingstuk te noemen. Jazeker, er bestaan eenvoudige modellen in frisse kleuren, maar het aanbod is veel groter dan dat. Sportief of boho, trendy of retro, alles kan. Toffe bloemenmotieven en sierlijk vallende stofjes gaan hand in hand. De spaghetti top is ook een heel dankbaar item om mee te nemen op vakantie. Ze nemen niet veel plaats in je koffer in, waardoor je er een hele waaier kunt meenemen naar je bestemming. Er bestaan zelfs topjes met filigranen bandjes, waardoor je zelfs extra juwelen nodig hebt. Kortom, wie op zoek is naar metgezellen om de hele zomer lang te stralen, zit met spaghetti tops altijd goed.