Trekkingschoenen voor dames73

Je hebt alle producten uit de categorie Trekkingschoenen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Schoenen

Trekkingschoenen: wanneer stevigheid en robuustheid belangrijk zijn

Lichte berg- en trekkingschoenen zijn jouw ideale metgezel voor trektochten op goed aangelegde bergpaden en eenvoudige, maar spannende klettersteigen. Maak je je klaar voor een trektocht en neem je matige bepakking mee? Dan zorgen deze multifunctionele maar tegelijkertijd modieuze schoenen voor een goede steun en voldoende bescherming aan de enkels. Trekkingschoenen zijn veelal waterdicht en zo stevig, dat goed zittende modellen nauwelijks blaren veroorzaken. Ga je voor een grotere uitdaging en zijn tochten met een zware bepakking over ruig terrein meer iets voor jou? Dan vind je in de alpine-, trekking- en hooggebergteschoenen jouw beste kameraad. De moeilijk buigzame zool van de meeste trekkingschoenen doen in ieder geval geen afbreuk aan hun stoere, solide en stijlvolle uiterlijk.

Wandelschoenen met de stijlvolle look van sneakers

Trekkingschoenen hadden eerder misschien niet de reputatie licht, pakbaar of trendy te zijn, maar tegenwoordig zijn ze van een heel andere klasse. Er zijn modellen die je geweldige bescherming en ondersteuning bieden, terwijl ze er bijna nog steeds als fitnessschoenen uit zien. Voor de stijlbewuste reizigers zijn er geweldige wandelschoenen, zoals een klassiek paar laarzen met tractiezolen, ideaal voor verschillende weersomstandigheden en op het terrein. En wat denk je van op fitness geïnspireerde stijlvolle trekkingschoenen voor dames voor op reis? Schoenen met Vibram-zool en hielvergrendeling zijn absoluut de beste optie voor serieuze wandelaars. Bovendien nemen zulke schoenen weinig ruimte in je koffer in en zien ze er echt uit als een paar modieuze sneakers.

Wandelschoenen voor een vintage of casual outfit

Als je graag vrijetijdskleding draagt, dan val je vast voor de combinatie van stijlvolle bruine of zwart wandelschoenen met Vibram-zool, die je ook als multifunctionele reisschoenen kunt gebruiken. Zoals gewoonlijk kun je niet fout gaan als je ze combineert met een gebreide sjaal, sokken en een chambray-shirt. Kies voor hoogwaardig leer en een even goede design en match je stijlvolle, gemakkelijk in het vliegtuig te dragen wandelschoenen met een casual outfit bestaande uit een lange broek, lange mouwen en een fleece. Of je nu op zoek bent naar schoeisel waarmee je buiten de bergpaden kunt treden of vintage waterdichte modellen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, voor elke stijl zijn er ongetwijfeld stijlvolle en betaalbare trekkingschoenen.