Regenjassen & outdoorjassen voor dames44

Je hebt alle producten uit de categorie Regenjassen & outdoorjassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Functionele jacks

Outdoor dames jassen

Het wisselvallige Nederlandse weer overleven lukt alleen maar met de perfecte jas. Zo heb je in de winter een warme vriend nodig, om de barre tijden te doorstaan. Maar in de zomer juist een luchtig en hip jasje om gestijld door het leven te kunnen..We hebben werkelijk outdoor jassen voor alle seizoenen. Zo bieden we voor de sportfanaten lichte sportjassen en wat stevigere outdoorjassen aan. En voor de fashionista de perfecte trenchcoat die regenbestendig is waar je al jaren naar op zoek was. Je hoeft niet in te leveren op stijl als je kiest voor functionaliteit. Dat bewijzen alle jassen in het assortiment in onze online shop. Dit geldt niet alleen voor softshell & hardshell jassen, maar ook voor de dames parka's en donsjassen.

Juiste mix tussen fashion en comfort

Als fashionista ben je altijd op zoek naar de juiste mix tussen fashion en comfort. In de collectie van outdoor jassen voor dames vind je in de online shop een gevarieerd aanbod van weerbestendige jassen met waterbestendige eigenschappen en een trendy uitstraling. In Nederland is het nogal normaal om alle vier de weer seizoenen op 1 dag mee te maken, dus dan is het alleen maar handig om goed beschermd en modieus de deur uit te gaan. De outdoor jassen in de shop zijn allen waterdicht en voorzien van hippe designs met trendy kleuren. De producten zijn gemaakt van goede materialen zodat jij de dag zonder kleerscheuren kunt doorstaan. In de zomer is het van belang dat je outdoor jas waterdicht en gemaakt is van ademend materiaal. In de winterse omstandigheden is het van uitermate groot belang dat je outdoorjas je beschermt tegen de kou. Een warme isolerende jas is een must. Daarnaast is het aan te raden om een fleece jas of bodywarmer aan te trekken onder je outdoor jas.

Unieke outdoor jassen voor dames

De collectie outdoor jassen voor dames is een scala een unieke regenkleding waarin authentieke vormgeving de verbindende factor is tussen modieus en comfy. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat overmatig zweten voorkomen wordt, maar je wel elk weertype kunt doorstaan. De jassen zijn allemaal voorzien van een waanzinnige pasvorm, waardoor je zelfs met een functionele jas fashionable door het leven kunt gaan. Vele van jullie zullen denken dat outdoorjassen niet vrouwelijk en hip kunnen zijn, laat je overtuigen door de collectie in onze online webshop.