Fitness broeken voor dames1,747

Fitness broek: het fundament van elke sportieve look

Een fitness broek is onmisbaar in jouw garderobe wanneer je meerdere malen per week naar de lokale sportschool gaat. Dit kledingstuk vormt het fundament van een goede, sportieve outfit waarin je niet alleen makkelijk beweegt maar er ook goed uitziet. De fitness broek is er in verschillende stijlen. Van strakke modellen tot lossere varianten. Qua kleuren doe je er goed aan om zeker één basismodel aan te schaffen in zwart of grijs. Die zijn het makkelijkst te combineren met een kleurrijke sportbeha of -top en ideaal voor die dagen dat je geen zin hebt om op te vallen. Schaf daarnaast een fitness broek aan in een felle kleur of met een gave print voor de momenten dat je juist wil laten zien wat je in je mars hebt.

Fitnessbroek voor dames: waarop letten?

Ga je een fitness broek kopen? Het is goed om te onthouden dat je ook met je sportkleding opvalt. Een fitness broek maakt of kraakt een look. Wanneer je je lekker voelt in je sportkloffie, dan heb je meer zelfvertrouwen tijdens een individuele workout of groepstraining. Let daarop wanneer je de pasvorm en maat kiest. Een fitness broek die te strak zit, geeft je mogelijk niet het meest gunstige silhouet. Zit de broek te los, dan loop je alleen maar aan de broek te sjorren. Niet charmant en zonde van de tijd. Kies verder voor ademende en elastische materialen. Die houden enerzijds je spieren warm en zorgen er anderzijds voor dat je niet oververhit raakt. Bovendien zijn deze stoffen veelal gemaakt van kunstvezels en daarom makkelijk schoon te krijgen.

Dames fitness broek: net even anders stylen

Dames mogen hun fitness broek tegenwoordig ook gerust buiten de workout dragen. De broeken zijn in de loop der jaren steeds modieuzer geworden. Met sprekende kleuren en opvallende patronen kun je fitness broeken gewoon combineren met een fijn basic T-shirt uit de kledingkast of je favoriete hoodie. Een paar spierwitte of inktzwarte sneakers eronder en je look is helemaal af. Perfect voor in de sportschool en daarbuiten. De wat lossere fitness broeken zie je ook steeds vaker terug in het straatbeeld. Deze broeken laten de contouren van je lichaam iets minder duidelijk zien en lijken meer op een normale broek. Combineer deze met een tanktop en een leren jack en jouw fitness broek is opeens helemaal urban.