Slippers voor extra summer vibes

Denk aan het moment dat de zon zich wat langer laat zien en jij je slippers uit de kast mag halen: simpelweg een heerlijk moment! Natuurlijk kan je voor een plastic strandmodel in fluo-kleur gaan. Die zal het ook prima doen in het zwembad. Maar wil je de komende zonvakantie ook het stadje verkennen, dan is een mooie leren slipper misschien nog wel een beter idee. Voor welke open schoen je ook gaat, laat je leiden door stijl en comfort. It's summertime!

Tips voor de aanschaf van open schoenen

Wanneer door de hitte de mussen van het dak vallen, zijn open schoenen als sandalen of slippers een must. Frisse lucht aan je voeten zorgt voor verkoeling van je hele lichaam. Bovendien zal het je de nodige vervelende luchtjes schelen en wat is er nou handiger dan heel snel uit je slippers te stappen voordat je het zwembad in springt? Een goede pasvorm is essentieel. Het voetbed van slippers voor dames is vaak wat smaller. Wanneer je brede voeten hebt, mogen die niet over de rand steken. Plastic slippers zijn erg handig in natte ruimtes, maar niet geschikt om de hele dag op te lopen. Leren slippers met een stevigere zool bieden je voeten meer steun. Let wel op: teenslippers of slippers met bandjes over je wreef moeten goed aansluiten en mogen niet schuren.

Sunny flip flops combineren

Open schoenen passen haast overal bij. Ze staan lekker nonchalant en stralen een ontspannen sfeer uit. Op vakantie draag je zowel je flip flops als je leren sandalen onder een luchtige rok, een maxi-jurk of een wijde broek. Juist omdat de sfeer zo ontspannen is, de zon schijnt en je het leven fleurig ziet, kan je uitpakken met gekke stijlen. Bloemen, opvallende kleuren en prints, kralen en prullaria: bedenk het en het mag! Ga je naar een restaurant, zorg dan dat je een mooi leren slippertje draagt. Combineer een bruine variant met een witte, zwarte of beige outfit. Deze staan ook erg fijn bij een boyfriend jeans met rafels. Kortom, laat je creativiteit los op je favoriete slippers voor een sublieme outfit!