Sandalen met hak voor dames3,121

Sandaletten: classy en zomers

Tijdens de zomermaanden is het fijn wanneer je je fris voelt met luchtige schoenen, maar hoe doe je dat wanneer je er ook elegant uit wilt zien? Sandaletten zijn hiervoor een perfecte uitkomst. Deze schoenen zijn eigenlijk een combinatie van sandalen en hoge hakken. Hierdoor kan je de zomerse look combineren met een elegante outfit die je bijvoorbeeld naar een feestje aandoet. Niet iedere open hakschoen is hetzelfde. Sommige exemplaren zijn voorzien van klassiek naaldhakken, maar je kunt ook een speels model uitzoeken met een sleehak. De hak van de schoen speelt een grote rol in de look van je outfit, maar bepaalt ook hoe comfortabel je loopt.

Open hakschoenen voor zomerse feestjes

Sandaletten zijn een uitstekende keuze wanneer je in de zomer naar een feestje gaat. De temperaturen lopen op, zodat het fijn is wanneer je je fris kunt kleden. Heb je een elegant zomers jurkje gevonden en wil je dit aanvullen met de juiste schoenen? Zoek dan rustige sandaletten uit. Ga bijvoorbeeld voor een paar in een rustige kleur zoals zwart of bruin. Wanneer je je schoenen rustig houdt, kun je met je jurk alle kanten op. Zo blijft je outfit in balans en kan je een zomerse en stijlvolle look creëren. Beperk ook het aantal versieringen van de schoenen tot een minimum. Het voordeel van deze rustige sandaletten is dat je ze met iedere outfit kunt combineren.

Vrolijke sandaletten met een speelse look

In de zomer kan je altijd net iets meer spelen met kleuren en opvallende materialen. Vind je het leuk om in deze tijd van het jaar een uitgesproken look te dragen? Dan is het een goed idee om vrolijke sandaletten uit te zoeken die op een opvallende manier versierd zijn. Je kunt voor een model met bedeltjes, strikjes en steentjes kiezen, maar ook voor opvallend materiaal. Zo zijn geweven schoenen de perfecte keuze in de zomer. Deze zijn gemaakt voor een look met een zomers jurkje, maar je kunt ook je simpele T-shirt en jeans opfleuren met vrolijke sandaletten.