Bolero's voor dames70

Je hebt alle producten uit de categorie Bolero's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Knitwear

Bolero: het kleine, stijlvolle vest voor ieder moment

Het vinden van het perfecte vest is soms een heuse uitdaging. Een bolero is eigenlijk het ideale item, aangezien deze vesten klein en dun zijn. Hierdoor kan je ze gemakkelijk over andere kleding dragen, maar je kunt ze ook een belangrijk onderdeel van je look maken. De bolero komt in allerlei soorten en maten voor. Het klassieke model is vrij kort en valt op de taille of zelfs nog iets daarboven. Tegenwoordig vind je ook meerdere exemplaren die op je heupen vallen en er daardoor iets meer casual uitzien.

Stijlvolle warmte dankzij bolero's

Soms wil je op een koude dag een outfit met korte mouwen dragen. In dat geval is een bolero de perfecte toevoeging. Deze kleine vesten zijn namelijk erg subtiel en passen bij iedere look die je creëert. Heb je een belangrijk evenement gepland en wil je een jurk zonder mouwen? Zoek dan een rustige zwarte bolero uit die goed bij de pasvorm van de jurk aansluit. Op deze manier gaan de twee kledingstukken naadloos in elkaar over en zie je er de hele avond chic uit. Je kunt een bolero ook prima combineren met de professionele outfit die je naar je werk draagt.

Kleurige, kleine vesten om je outfit op te fleuren

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe manieren om je outfit wat meer kleur te geven? Dan is een bolero een echte uitkomst. Je kunt deze kleine vesten namelijk ook gebruiken voor het opfleuren van een simpel zwart jurkje. Kies in dat geval een bolero uit die een opvallende kleur of een vrolijke print heeft. Heb je een chique zwarte jurk aan? Kies dan voor effen bolero's met een goede pasvorm. Zo houd je de outfit rustig en classy. Draag je een speels jurkje? Dan kan je ook spelen met de kleuren en de pasvorm van je kleine vest, dus niets is te gek! Je kunt een gekleurde bolero natuurlijk ook gewoon combineren met een casual outfit die uit verschillende basics bestaat.