Spijkerjurken274

Spijkerjurk: veelzijdig en modieus

Met een jurkje kan je werkelijk alle kanten op. Hetzelfde geldt voor een spijkerjurk. Deze items zijn heel veelzijdig en kunnen op talloze manieren gestyled worden. Denim kan ontzettend dik en stug zijn, waardoor het juist zijn vorm goed behoudt. Dat maakt de stof perfect voor moderne designs die er strak en gestroomlijnd uit moeten zien. Daarnaast kan een spijkerjurk ook ontzettend dun zijn. Hierdoor valt de stof soepeler en is het mogelijk om een casual outfit samen te stellen met het juiste model. Verder spelen je accessoires een grote rol in het uiterlijk van je spijkerjurk.

Een baggy spijkerjurk voor dames

Denim is oorspronkelijk een stof met een casual uiterlijk. Het ligt dus voor de hand om een casual outfit samen te stellen wanneer je een spijkerjurk draagt. Hiervoor kan je het beste een exemplaar gebruiken dat lekker baggy valt. Vervolgens kan je de spijkerjurk precies stylen zoals jij dat wilt. Vind je het leuk om vrouwelijke vormen in je outfit te hebben? Maak je spijkerjurken dan wat eleganter met behulp van een ceintuur om je middel. Je kunt hier ook een stoer touw of een opvallende riem voor gebruiken. Zo ziet je outfit er meteen cool uit. Combineer het geheel met een paar sneakers om de look compleet te maken.

Zo maak je een spijker jurk elegant

Een baggy spijkerjurk is perfect voor een casual gelegenheid, maar het is ook leuk om spijkerjurken te dragen tijdens speciale gelegenheden. In dat geval kan je het beste voor een getailleerd exemplaar gaan. Vooral spijkerjurken met een modern design zien er vrouwelijk en elegant uit. Je hoeft hier maar een paar accessoires aan toe te voegen om er netjes uit te zien. Hakken mogen natuurlijk niet achterblijven, al kan je ook voor simpele ballerina's kiezen. Draag je de spijkerjurk in de avond? Voeg er dan een ketting en clutch aan toe. Vooral bruine lederen tassen staan mooi bij deze stoere jurken. Ben je van plan om de denim jurk aan te doen naar je werk? Combineer de spijkerjurk dan met een grote shopper en armbanden.