Schoudertasjes voor dames6,325

Schoudertasjes: een must-have in elke tassencollectie

Geen modebewuste vrouw die geen schoudertasjes in haar garderobe heeft. En terecht, want deze tassen vormen de basis van elke mooie collectie. En wanneer je verzot bent op tassen en graag kiest uit diverse modellen en stijlen, dan mag een goede schoudertas zeker niet ontbreken. Een tas is namelijk meer dan alleen praktisch, een tas is juist ook de ultieme manier om een outfit een extra style boost te geven. Je kunt zelfs zeggen dat een look staat of valt met de tas die je erbij draagt. Logisch dat jij als modebewuste vrouw daarom kiest voor de perfecte schoudertas bij elke outfit. En met een ruim assortiment aan schoudertasjes in allerlei formaten en materialen wordt kiezen een feest.

City-bags: kwaliteitsmaterialen die lang meegaan

Schoudertasjes koop je in allerlei verschillende materialen. Leer is een populaire keus. Dit materiaal is luxueus, elegant en zeer duurzaam. Met een leren tas die goed wordt verzorgd, doe je dan ook een leven lang. Omdat veel tassenfabrikanten tegenwoordig maatschappelijk bewust bezig zijn met hun productieproces en jou als klant, zijn er ook steeds meer nepleren alternatieven van dezelfde kwaliteit als echt leer. Een ander gewild materiaal is suède, omdat dit een zeer verfijnde look heeft. Waar je als drukbezette vrouw natuurlijk ook op let, is de indeling van een tas. Belangrijke spullen als een telefoon, je portemonnee en make-up neem je overal mee naar toe. En met diverse vakjes binnenin de tas berg je die allemaal handig op.

Het handtasje als accessoire: klassiek zwart of een opvallende kleur

Ken je klassiekers! Een schoudertas in bruin, zwart of een warme cognackleur hoort thuis in elke garderobe. Deze kleuren passen bij tal van looks. Liefhebbers van gewaagde kleuren, modellen en versiersels laten de schoudertas juist de blikvanger zijn bij een rustige outfit. Wat ook meespeelt, is hoe je een schoudertas draagt. Veel vrouwen dragen de tas rondom de schouder aan de ene en met de tas aan de andere kant van het lichaam, steunend op de heup. Je kunt de tas ook laten bungelen aan de schouder maar dit is minder praktisch. Wanneer je de schoudertas de eyecatcher laat zijn in een look, dan draag je de tas across the body en dan iets meer naar voren. Op deze manier komen hippe schoudertasjes met opvallende details namelijk het best tot hun recht.