30% korting op ALLES in de SALE5

SALE30Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Nike Air Max 200

NIKE Air Max 200: De trendsneaker in verbluffende designvariaties

De NIKE Air Max 200 - geïnspireerd door de energie die de aarde uitstraalt zoals bijvoorbeeld lavastromen en oceaangolven. De sneaker is uitgerust met het grootste Max Air-element tot nu toe en biedt hierdoor een uitzonderlijke demping. Design is uiterst belangrijk, maar ook de technische details zullen je doen overtuigen: superademend, duurzaam ripstop in het bovenmateriaal en zichtbare zigzagnaden ronden de look af. De Air Max 200 van NIKE is er in een groot aantal kleuren en uitvoeringen. Of het nu in wit en roze, blauw of zwart en wit is: de NIKE Air Max 200 maakt indruk met zijn coole look. Het maakt niet uit welk heren-, kinder- of damesmodel je kiest: Het ontwerp is altijd geïnspireerd door de energie van de aarde - van de wolken tot aan de golven van de oceaan toe. Je kunt dit schoenwonder krijgen in neutralere uitvoeringen of opvallend met designlijnen in felle kleuren.

De lucht technologie van de NIKE Air Max 200

De Air Max 200 van NIKE zet de lange traditie van de Air Max-lijn op een zeer elegante manier voort. Of het nu gaat om de Air Max 90, Air Max 95 of de innovatieve Air VaporMax, ook visueel is er geen limiet aan wat je ermee kunt doen. Zelfbenoemde Air Max dragers zijn rappers zoals Drake en Kanye West. Eminem bracht zelfs zijn eigen Air Max collectie uit met 8 modellen. De basis voor NIKE Air-technologie werd gelegd door lucht- en ruimtevaartingenieur Marion Franklin Rudy. In 1987 maakte de Air Max 1 zijn debuut. De ontwerper was Tinker Hatfield. Het is aan hem te danken dat de binnenkant van de zool een stijlbepalend designelement werd. Tien jaar later creëerde Christian Tresser de Air Max 97. Bij dit model strekt het luchtkussen zich zelfs uit over de gehele lengte van de voet. Het gestroomlijnde uiterlijk moet je doen denken aan een Japanse bullet train.

Het vertrouwde Air-element zorgt voor maximaal comfort in de hiel

Maar nu naar de kern van de zaak: Wat maakt de NIKE Air Max 200 zo speciaal tijdens het hardlopen? NIKE Air gebruikt samengeperste lucht in een flexibel membraan om het contact met de grond zo goed mogelijk te dempen. Dit wordt gedaan doordat de lucht samen wordt geperst wanneer de voet de grond raakt en onmiddellijk na het rollen terug weet te keren naar zijn oorspronkelijke vorm. Het resultaat hiervan is dat de NIKE Air Max 200 je een aangename demping in de hielzone en een lichte kickstart geeft. Tegelijkertijd geniet je van een visueel en technisch geslaagde loopervaring.