NATIONAL GLAMOUR DAY: 20% korting op ALLES5

GLAMDAY20Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Strings voor dames152

De string: spannend en functioneel

Wanneer je je ondergoed in de juiste maat koopt, staat je kleding het mooist. Draag je vaak een string en een beha? Zorg er dan voor dat de bandjes en randjes mooi aan je lijf aansluiten. Zo voorkom je 'kussentjes' op je borsten en heupen. Draag een string onder een strakke broek of rok, zodat je je ondergoed niet ziet. Ondergoed dat goed aansluit en steun biedt op de plekken waar je lijf het nodig heeft zorgt voor een goede basis. Het idee van lingerie is dat hoe minder het opvalt, hoe beter de keuze. Althans, zolang je er kleding overheen draagt.

Verschillende stijlen lingerie

Een string is natuurlijk niet alleen functioneel, hij mag ook mooi, verleidelijk en sexy zijn! Je voelt je vrouwelijk en zelfverzekerd met mooie lingerie aan. Niemand die het van de buitenkant ziet, maar je weet het zelf. Bovendien kan een mooie string van kant je partner doen smelten en zorgt hij ervoor dat jij je sexy voelt. Er zijn veel verschillende stijlen. Een romantische look creëer je met een roze setje met kant. Of ga voor een string met een knipoog en kies voor een leopard print met roze biesje. Lieflijk in zachte pasteltinten of chic verleidelijk in zwart kant. Of maak je setje supersexy door eens een jarretel te dragen over je string. Oh la la!

Was je strings voorzichtig

Wanneer je investeert in mooi ondergoed, zorg er dan ook voor dat het mooi blijft. Dit doe je door altijd het wasvoorschrift te lezen voordat je het wast. Zet de wasmachine op 40 graden en gebruik waszakjes voor ondergoed met kraaltjes, steentjes of andere applicaties. Erg belangrijk is dat je je was sorteert op kleur. Gooi nooit een rode string bij een berg witte was en ook geen wit exemplaar bij de gekleurde was. Strijk je je ondergoed? Doe dit dan op een lage stand. Kanten ondergoed hoef je helemaal niet te strijken. Vouw je ondergoed netjes op en bewaar het in een la of mand. Zo geniet je het langst van je nieuwe string!