Jurken49

Je hebt alle producten uit de categorie Jurken gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jurken

Straal in een geweldige jurk van King Louie

De kledingstukken van King Louie bevatten naast een geweldige uitstraling ook een geweldige pasvorm. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen wat zorgt voor een superieur draagcomfort. Daarnaast is King Louie aangesloten bij de Fair Wear Foundation, wat betekent dat er veel aandacht uitgaat naar het milieu, een duurzame productie en betere werkomstandigheden. De jurken van King Louie voor vrouwen zijn in het oog springend, elegant en zitten daarnaast ook nog eens heerlijk. Je kunt kiezen voor een wat eenvoudigere look dat meer rust uitstraalt, of je gaat juist voor een vrolijke prent die gegarandeerd een glimlach op jouw gezicht tovert en je de hele dag laat stralen!

Kies voor een betere wereld en zie er tegelijkertijd oogverblindend uit met de jurken van King Louie!

De jurken van King Louie voor dames bevatten allemaal een beetje vintage, maar zijn ook erg hip en modieus. Ze stralen stuk voor stuk klasse en elegantie uit en zorgen dat jij je ontzettend vrouwelijk voelt. Elk ontwerp is weer anders en dit maakt de jurken allemaal uniek. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze erg comfortabel zitten en dat jij je er altijd goed in zult voelen. Met de geweldige collectie van King Louie zit er sowieso een prachtige jurk voor jou bij waarmee jij er beeldschoon uit zal zien en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Wat wil je nog meer?

King Louie: het vrolijke en in het oog springende merk van deze tijd

Het Nederlandse merk King Louie timmert flink aan de weg met hun mega moderne en vrolijke kleding. Het merk is opgericht in Amsterdam door twee vrouwen die beiden een grote passie hadden voor vintage kleding. Ze kwamen op het idee om kleding te ontwerpen die geïnspireerd was op hun passie voor vintage. En dit pakte goed uit, want tot op de dag vandaag wordt het merk door heel Europa verkocht. De kleding is erg opvallend door hun kleurrijke uiterlijk. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van motiefjes en illustraties. Gegarandeerd dat je een stukje vrolijker wordt bij het aantrekken van een kledingstuk van King Louie.