Dameskleding63

Je hebt alle producten uit de categorie Dameskleding gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Kleding

King Louie – het merk dat jouw laat glimlachen!

Het super hippe merk King Louie van Nederlandse bodem timmert flink aan de weg met hun prachtige en in het oog springende kleding! Het merk is opgericht door twee vrouwen die allebei een grote passie hebben voor vintage kleding. Hun op vintage geïnspireerde ontwerpen werden al snel een groot succes en werden goed opgepakt door landen in heel Europa. Momenteel wordt de kleding van King Louie door heel Europa verkocht maar het hoofdkantoor zit in Amsterdam. De kleding van King Louie is erg opvallend door het gebruik van veel felle kleuren, printjes en motieven. Het merk tovert spontaan een lach op jouw gezicht!

Kies voor modebewust EN duurzaamheid met King Louie!

Bij King Louie vinden ze het belangrijk dat de klant tevreden is maar geven ze ook veel om het milieu. Bij de productie van de kleding voor dames wordt er enkel gebruik gemaakt van duurzame materialen wat ervoor zorgt dat het echt heerlijk zit. King Louie is daarnaast aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Binnen deze organisatie wordt er aandacht besteed aan duurzaam produceren, het verbeteren van werkomstandigheden en aan het milieu. Dus als jij een kledingstuk draagt van dit bewuste merk, zie je er niet alleen oogverblindend uit maar draag je tegelijkertijd mee aan een beter milieu. Wie wil dat nou niet?

Fleur jouw garderobe op met de prachtige kleding van King Louie!

Bij King Louie willen ze de klant gelukkig maken en laten stralen. Door het dragen van de kleding van King Louie voor vrouwen zal je merken dat je vrolijker wordt en dit met je meeneemt gedurende de dag. In de prachtige collectie zijn verschillende modellen rokken, jurken en vestjes beschikbaar, elk in verschillende kleuren en met verschillende motieven. Genoeg keuze en voor ieder wat wils! In elk ontwerp is een klein beetje terug te vinden van de passie voor vintage, wat elk kledingstuk absoluut uniek maakt. Met de kleding van King Louie fris je jouw garderobe helemaal op en draag je ook nog bij aan een beter milieu. Dus wacht niet langer en laat je opvrolijken door dit hippe en trendy merk!