Overslaan naar hoofd content
02d
06u
04m
26s

Vier 10 jaar met ons: tot wel 50% EXTRA korting alleen in de APP

Liefde voor je kleding

Wie goed voor zijn kleerkast zorgt, heeft er veel langer plezier van én is ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig. Deze tips zijn makkelijk, snel en heel erg handig om de kleren die je toch al in de kast hebt hangen een tweede leven te geven. Klaar om te repareren, hergebruiken en op te lappen?
Sneaker verzorging door adidas
Wil je dat je sneakers er fris uit blijven zien? We’ve got you. Ontdek essentiële schoonmaak tips voor je sneakers, die ervoor zorgen dat ze fris blijven.
Zuiveringszout sneaker oplossingen En forklædt sneaker-redder – bagepulver gør virkelig arbejdet, når det gælder om at fjerne de irriterende pletter. Bare tag noget bagepulver, vand, en gammel tandbørste og en våd klud.
Thuis spabehandeling voor je sneakers Red je favoriete sneakers met een eenvoudig huismiddeltje. Gebruik je alledaagse huishoudelijke helden zoals afwasmiddel of zuiveringszout, twee borstels (zacht en hard), azijn, een oude vertrouwde tandenborstel en een paar sokken, en wij laten je zien hoe je je kicks weer tot leven kunt wekken.
Hoe maak je suède sneakers schoon Suède schoenen kunnen lastig schoon te maken zijn, maar met deze snelle en gemakkelijke hack zien ze er in een mum van tijd weer fris uit. Pak wat witte azijn, water, een tandenborstel, een microvezeldoek en een witte gum. Klaar om aan de slag te gaan?
Kleding-hacks
Door je kleding een opfrisser te geven, heb je een zo-goed-als-nieuwe toevoeging voor je kledingkast, maar ben je ook nog eens lekker creatief bezig.
Maak van je sjaal een balaclava Een balaclava, een soort trendy bivakmuts, is helemaal in deze winter. Maak er gewoon zelf een van je sjaal.
Zo personaliseer je jouw sneakers Staat je kast vol met sneakers, maar niets steekt er echt bovenuit? Niet meer voor lang, want wij laten je zien hoe je jouw sneakers een welverdiende boost geeft.
Maak je jurk strakker Zit je jurk te los? Met deze hack past je jurk als gegoten, en dat helemaal zonder naald en draad. Wat je wel nodig hebt: twee veiligheidsspeldjes en een stukje draad of lint.
Reparaties
Blaas je lievelingskleren nieuw leven in deze simpele, slimme tips. Bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook een bezoekje aan de kleermaker.
Zo zet je een knoop aan Heb je een knoopje wat letterlijk aan een zijden draadje hangt? Daar valt wat aan te doen. Op deze manier heb je in no time een nieuw knoopje aangezet.
Zo repareer je een gaatje Heb je een gat in je kleding, maar geen naaigarnituur? Met deze simpele hack is dat gaatje zo verdwenen. Nog beter: je hebt er alleen een lapje stof, bakpapier en een strijkijzer voor nodig.
Zo repareer je een ingescheurde naad De naad van je kleding is gescheurd en heb je a.s.a.p. een oplossing nodig? Het is veel makkelijker dan je denkt: je hebt er alleen maar een schaar, naald en draad voor nodig. Check it out.
Kleding vermaken
Zorg ervoor dat zelfs de fijnste kledingstukken goed blijven passen. Met een paar handige tips en trucs zit het weer als gegoten.
Zo kort je mouwen in Te lange mouwen? Zelf los je dat zo op en dat bespaart je ook nog eens een tripje naar de kleermaker. Dit heb je nodig: een krijtje, schaar, meetlint en een naaimachine.
Maak je jeans korter Is je spijkerbroek te lang, of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Zo maak je, zelfs zonder naai-ervaring, van je gouwe ouwe een splinternieuwe korte broek.
Zo maak je de zoom korter Is je rok te lang, of wil je gewoon eens wat anders? Om je rok in te korten heb je een krijtje, een lineaal, een zoomband, een strijkijzer en een schaar nodig.
Wassen en verzorgen
Wie goed voor zijn kleding zorgt, heeft een kleerkast die lekker lang meegaat. Met deze makkelijke tips blijft je kleding er lang super goed uitzien.
Dit staat er op je waslabel Ga je je nieuwe lievelingskledingstuk voor het eerst wassen, weet je niet zeker wat er nu eigenlijk op het waslabel staat... Herkenbaar? Wij zijn de waslabels voor je ingedoken! In ons overzicht vind je de betekenis van alle belangrijke was-, droog- en strijksymbolen.
Onderhoudstips voor wol Wol is heerlijk maar ook best een gevoelige stof die een beetje aandacht vraagt. Met deze tips gaan jouw wollen items langer mee.
Zo zorg je goed voor denim Spijkerstof is heel duurzaam en met een beetje verzorging heb je er jarenlang plezier van. Met deze tips ziet je jeans eruit als nieuw, ook als 'ie dat stiekem al lang niet meer is.
Meer weten over hoe wij het verschil maken?