Ski jassen voor dames41

Je hebt alle producten uit de categorie Ski jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Skiën

Ski jas: ideaal voor de wintersport en trendy

Een mooie ski jas kiezen is bijna net zo leuk als je tijd op de piste zelf! Voor elk winters avontuur is er vast een ski jas die leuk, trendy en water- en winddicht is. Met een beetje tijd kun je een ski-jack vinden dat er geweldig uitziet tijdens je winterboodschappen of après-skiactiviteiten, en waarmee je er ook nog eens op de hellingen goed uitziet. Een veelzijdige ski-jas kun je ook op de hellingen dragen. Hoewel een ski jas nog steeds voornamelijk gemaakt wordt voor de wintersport, zijn er tegenwoordig veel ski jassen met flatterende pasvormen en moderne ontwerpen te verkrijgen. Veelzijdigheid speelt trouwens ook een rol bij de laagjes die je draagt. Overweeg een ski-jas voor dames die je bij verschillende gelegenheden kunt dragen en met andere kledingstukken kunt combineren, zodat je veel minder spullen in je koffer hoeft mee te nemen.

Ski jacket voor de professional of de glamourgirl

Er zijn vele manieren om op de piste modieus te zijn. Als je een buitenmens bent met een ski-gericht perspectief, dan wil je voor je ski jas waarschijnlijk serieuze, effen kleuren zoals zwart, marineblauw, bordeauxrood of bosgroen, die suggereren dat skiën helemaal jouw ding is. Als je een fashionista bent met een mindset die meer glamourous is, dan houd je rekening met metallics en prints. Denk daarbij aan de zilveren skibroeken of animalprints, die beide erg populair zijn. Uiteraard zijn er een heleboel manieren om je straatstijl om te zetten in hellingstijl. Met wat creativiteit kom je er wel.

Winterjacket combineren met ski's en skischoenen

Als je van patronen en prints houdt, dan zijn er onnoemlijk veel manieren om te mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld een ski jas voor dames die voorzien is van één patroon en combineer daaromheen. Een skibroek met print kan bijvoorbeeld worden gedragen met meerdere kleuren jassen. Parallel daaraan past een ski jack voor dames met een patroon meestal bij veel kleuren skibroeken. Vergeet de accessoires niet: er zijn talloze skibrillen met ongelooflijk leuke patronen en kleuren die je ski uitrusting gemakkelijk doen opleven. Als je je ski jas en broek basic wilt houden, dan is het gebruik van je bril een leuke manier om wat pit aan je outfit toe te voegen.