Plateaupumps voor dames85

Je hebt alle producten uit de categorie Plateaupumps gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Pumps & hakken

Plateau pumps: lengte en stabiliteit

Korte vrouwen lijken langer met op een paar plateau pumps. Deze pumps hebben niet alleen een hak, maar ook de voorzijde van de schoen is verhoogd. De plateaus bestaan er met afmetingen tussen de 2 en 10 centimeter, alhoewel dat laatste wel erg hoog is. Wanneer je geen ster bent in het lopen op hakken is deze pump een enorme uitkomst, aangezien je over de volledige voet de hoogte in gaat. De stand van je voet is daardoor meer horizontaal dan dat die zou zijn in een ‘normale’ pump. Bijkomend voordeel is dat de plateau pumps vaak iets grover zijn en vaak worden gecombineerd met een brede, stevige hak. Doordat plateau pumps makkelijk te draagbaar zijn, vormen ze de ideale basis voor een dansfeestje of op momenten waarop je netjes gekleed voor de dag wilt komen.

Hakken met plateauzolen in verschillende stijlen

De variatie van plateauhakken zit ‘m in de gebruikte materialen, de hoogte van de hak én de hoogte van het plateau aan de voorkant van de schoen. Uiteraard bepaalt de kleur waarin de schoen is uitgevoerd de uitstraling, net als de uitsnede en bandjes. Zoek je een niet al te opvallende schoen voor werk, kies dan een mat materiaal en niet al te hoge hak. Deze zijn makkelijk om op te lopen en zijn makkelijk te combineren. Hoogglans lak, een slingback of een peeptoe geven je plateau pumps wat meer jeu. Hoe dunner je hak, hoe uitdagender de schoen wordt. Hetzelfde geldt voor de kleur rood en een diep uitgesneden teen-decolleté. Sexiness bereik je trouwens alleen als je op je hakken kunt lopen. Erg hip in de partyscene zijn ultrahoge plateau pumps uitgevoerd in shiny velvet, met een open wreef en een enkelbandje.

Met Plateau hakken een outfit samenstellen

Het is verre van moeilijk je plateau pumps te combineren. Uitgangsregel is dat je bedenkt wat je welke look je wilt creëren. Ga je voor hip en zou je weleens op de dansvloer kunnen belanden? Je hebt je ideale schoen gevonden! Draag een zwarte (glitter)jumpsuit en ga los met een haarband en uitbundige sieraden. Een huwelijk of andere feestelijke aangelegenheid? Je hakken mogen hoog en je jurk strak! Don’t overdo it, maar trek die plateau pumps uit de kast en besteed aandacht aan je outfit, met plateau pumps kan het!