Dameskleding96

Je hebt alle producten uit de categorie Dameskleding gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Kleding

ELLESSE: Het hipste sportmerk

Heb je altijd al een sporty vibe willen toevoegen aan jouw casual outfit, twijfel dan niet langer en schaf een van de hippe kleding producten aan van ELLESSE via ABOUTYOU. De stoere kleding van ELLESSE wordt de laatste tijd overal gespot, in de modesteden zoals New York City, Parijs en Londen zie je elke dag menig hip persoon gehuld in kleding van ELLESSE. De kleding van ELLESSE wordt gekenmerkt door zijn unieke en opvallende logo. De retro look van ELLESSE is een veelbesproken onderwerp in de mode-industrie. Vele modekenners zien de weder opkomst van ELLESSE als een fantastische ontwikkeling. De kleding is mooi, van goede kwaliteit en gaat lang mee. Via ABOUTYOU shop je nu de mooiste en nieuwste producten van ELLESSE.

Comeback ELLESSE

ELLESSE is weer helemaal terug. Het sport fashion merk met Italiaanse roots en een Franse tongval was in de jaren 70 en 80 vooral bekend van hun tennis- en ski collecties. In die periode maakte ELLESSE naam door grote sponsordeals met tennissers Boris Becker en Anna Kournikova, waardoor het merk omarmd werd door de jetset. De naam ELLESSE stamt af van de initialen L.S., de initialen van gepassioneerd sportliefhebber en ontwerper Leonardo Servadio. Het merk werd in 1959 opgericht in Italië. Het kenmerkende logo dat op alle producten van ELLESSE is afgedrukt heeft een dubbele betekenis. Het logo is zeer bekend geworden omdat het halve bolletje in het midden, de helft van een tennisbal symboliseert. Dit halve tennisballetje is gecombineerd met de punten van een ski. Dit symboliseert het erfgoed van het merk.

ELLESSE: breed assortiment

Via ABOUTYOU verkopen we vanaf nu kleding van ELLESSE. De kleding heeft een sportieve fit maar is perfect te combineren met een casual outfit. De retro look die het merk altijd wil blijven behouden slaat enorm aan bij jong en oud. Via ABOUTYOU verkopen we niet alleen de T-shirts en truien van ELLESSE, maar ook de prachtige winterjassen en joggingbroeken. Volgens modekenners moet iedereen een trainingsbroek in de kast hebben liggen die men ook perfect kan dragen bij een casual outfit. ELLESSE heeft vele prachtige producten voor een schappelijke prijs.