WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Valentino Handbags, trendsetter in modieuze tassen

Valentino, een label dat uitblinkt in stijlvolle ontwerpen, stuk voor stuk in ongeëvenaarde stijl. De perfecte afwerking, sierlijke details en het befaamde Valentino logo maken elk item tot een ware eyecatcher. Daarbij zijn de verschillende Valentino Handbags zeer draagbaar; zowel bij zakelijke gelegenheden, als tijdens meer feestelijke momenten, als je flatteus voor de dag wilt komen. Want met dit toonaangevende merk accentueer je je gevoel voor klasse en kwaliteit. Het laat zien dat jij trendy en traditionele elementen perfect tot een eigen, elegante look weet te combineren, en dat je met middelmaat geen genoegen neemt.

Het ontstaan van een iconisch label

Valentino Handbags heeft een unieke geschiedenis. Als zoon van een schoenmaker uit Napels groeide de in 1932 geboren Valentino Garavani op met een passie voor schoonheid. Op 17-jarige leeftijd vertrok hij naar Parijs, om daar het modevak te leren. Na zijn studie liep hij stage bij het modehuis van Guy Laroche, en in 1952 keerde hij terug naar Italië, om in Rome zijn eigen modehuis op te richten. Een unieke coutureshow in Florence bezorgde hem de vurig verlangde erkenning, en in de jaren die volgden groeide het merk uit tot het huidige internationale concern in de modewereld. Met zijn excellente gevoel voor klasse behoort Valentino inmiddels al decennia tot de officiële haute couture. Hij werd beroemd met zijn befaamde ontwerpen, zoals de trouwjurk van Jacqueline Kennedy, en ook prinses Máxima koos hem in 2002 als couturier voor haar bruidsjurk.

De innovatieve collecties van Valentino Handbags

Valentino Handbags kenmerken zich met name door hun elegante lijn en luxueuze uitstraling, vaak in uitgesproken kleuren en gewaagde prints. Daarnaast zijn tassen van dit label herkenbaar aan het sierlijke goudkleurige logo. Met hun geraffineerde details, geïnspireerd op de laatste trends van de catwalk, zijn deze tassen echte wanna-haves. Zowel de hand- en schoudertassen als de crossbody-tassen en de meer chique clutches. Daarbij zijn alle modellen gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij je steeds die boeiende twist tussen innovatie en traditie bespeurt. Die spanning tussen glamourous en edgy details, die maakt dat het merk zo geliefd zijn bij modieuze vrouwen en fashionista’s. Want het is die onovertroffen uitstraling van Valentino Handbags, die perfect aansluit op de mode van nu, die je outfit die onmiskenbare boost geeft.